Από Πέννυ Μαστοράκου

Αντίστροφα λοιπόν μετρούν οι τηλεθεατές για την πρεμιέρα του GNTM, για την οποία ανυπομονεί και η Βίκυ Καγιά, η οποία επιστρέφει και πάλι στην θέση της (δείτε εδώ όσα ανέφερε για τον νέο κύκλο). Ωστόσο κάποια άτομα δεν θα είναι στον πέμπτο κύκλο, και ένα από αυτά είναι και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Το γνωστό μοντέλο, το πρωί της Παρασκευής 16/9, μίλησε στο Happy Day για το ριάλιτι, αλλά για πρώτη φορά προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας πως βρίσκεται σε σχέση.

Η αποκάλυψη της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

«Έχει τύχει να μου αρέσει κάποιος λίγο παραπάνω λόγω αρώματος. Έχω σύντροφο και είμαι ερωτευμένη. Δεν ξέρω αν θα μου λείψει το GNTM. Κάποια πράγματα σίγουρα μου λείπουν. Είμαι εδώ για να κάνω κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εξελίσσομαι και μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα. Οπότε αυτό κρατάω. Θεώρησα δεν υπήρχε χώρος για εμένα στο GNTM» είπε κλείνωντας.

Στον αέρα το νέο τρέιλερ για το GNTM 5

Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε καθώς λίγες μέρες πριν την φαντασμαγορική πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του ριάλιτι μοντέλων GNTM 5, στον οποίο επιστρέφει και πάλι η μία και μοναδική Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για την κριτική επιτροπή) βγήκε στον αέρα το επίσημο τρέιλερ του νέου κύκλου!

Ολική επαναφορά λοιπόν στο νέο τρέιλερ το οποίο επιστρέφει την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο STAR, αναζητώντας το επόμενο νο1 μοντέλο της Ελλάδας, το οποίο θα διεκδικήσει μεταξύ άλλων και το χρηματικό έπαθλο!

Μόνο κορίτσια ύστερα από 2 χρόνια και νέα πρόσωπα στις κρίσιμες θέσεις καθώς βλέπουμε τους νέους κριτές να κάθονται και να μπαίνουν κατευθείαν στο πετσί του ρόλου. Φιλόδοξα μοντέλα είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και δεν θα λείψουν και τα απρόοπτα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πασίγνωστη σχεδιάστρια έκανε δοκιμαστικό για το GNTM - «Με πρότεινε η Βίκυ Καγιά»

GNTM 5: Είναι πλέον επίσημο - Η ανακοίνωση για την κριτική επιτροπή και τα πρόσωπα της 5ης σεζόν