Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από τον νέο κύκλο του GNTM. Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά και η δήλωσή της για ολική επαναφορά του ριάλιτι φαίνεται πως έχουν γίνει γεγονός. Κάπως έτσι αλλάζει ριζικά και η κριτική επιτροπή.

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως στο πλευρό του μοντέλου στην κριτική επιτροπή θα βρίσκεται ο Γιώργος Καράβας ο οποίος άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις πέρυσι στον ρόλο που ανέλαβε στον τελικό του show.

Επίσης τις προηγούμενες μέρες, αποκαλύφθηκε πως στο ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει ένα πρόσωπο από τα παλιά που δεν είναι άλλος από τον Τάσο Σοφρωνίου. Θυμίζουμε πως ο Τάσος Σοφρωνίου ήταν coach των κοριτσιών στα πρώτα Next Top Model που προβάλλονταν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το τέταρτο μέλος της επιτροπής του GNTM

Μετά από πολλές συζητήσεις και πολλά ονόματα που ακούστηκαν, αποκαλύφθηκε πως το πρόσωπο που θα μπει στην τέταρτη θέση της κριτικής επιτροπής θα είναι η Σοφία Χατζηπαντελή. Το 25χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι ενώ μάλιστα, μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα έγινε γνωστό πως πραγματοποιήσει τα πρώτα της γυρίσματα και οι εντυπώσεις που άφησε ήταν πολύ θετικές.

Ποια σχεδιάστρια πέρασε από κάστινγκ για το GNTM

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (7/6) η σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δοκιμαστικό που έκανε για το νέο κύκλο του GNTM, μετά από πρόταση της Βίκυς Καγιά.

«Δοκιμαστικό έκανα ναι. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα για εμένα γιατί δε το έχω ξανακάνει. Δεν το φοβάμαι, δε με δυσκολεύει, είναι ένα ωραίο challenge, δεν είμαι σίγουρη ότι είμαι η αναμενόμενη επιλογή, ενδεχομένως γιατί δεν έχω κάνει τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια.

Αν και είχε τύχει και είχα κάνει στο παρελθόν κάποια δοκιμαστικά, δεν συνέβη ποτέ. Με την Καγιά γνωριζόμαστε, σίγουρα είμαι ένα όνομα που πρότεινε για το GNTM, αλλά δεν ξέρω αν ήταν μόνο επιλογή της Βίκυς ή το γεγονός ότι πήγα να κάνω δοκιμαστικό. Νομίζω ότι δοκιμάσαν και άλλο κόσμο εκτός από εμένα.

Στο δοκιμαστικό ήταν και εκείνη και ο Καράβας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Νέα αρχή για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Με αυτό το κανάλι έχει δώσει τα χέρια

Ριζικές αλλαγές στο Καλό Μεσημεράκι - Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά έχει αποχωρήσει εδώ και δύο εβδομάδες