Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (7/6) η σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δοκιμαστικό που έκανε για το νέο κύκλο του GNTM, μετά από πρόταση της Βίκυς Καγιά.

Η ίδια η Βίκυ Καγιά άλλωστε έχει κάνει λόγο για «ολική επαναφορά» στο ριάλιτι μοντέλων. Μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει από τη προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς ο Άγγελος Μπράτης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποχώρησαν.

Οι δηλώσεις της Ορσαλίας Παρθένη για το GNTM

«Δοκιμαστικό έκανα ναι. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα για εμένα γιατί δε το έχω ξανακάνει. Δεν το φοβάμαι, δε με δυσκολεύει, είναι ένα ωραίο challenge, δεν είμαι σίγουρη ότι είμαι η αναμενόμενη επιλογή, ενδεχομένως γιατί δεν έχω κάνει τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια.

Αν και είχε τύχει και είχα κάνει στο παρελθόν κάποια δοκιμαστικά, δεν συνέβη ποτέ. Με την Καγιά γνωριζόμαστε, σίγουρα είμαι ένα όνομα που πρότεινε για το GNTM, αλλά δεν ξέρω αν ήταν μόνο επιλογή της Βίκυς ή το γεγονός ότι πήγα να κάνω δοκιμαστικό. Νομίζω ότι δοκιμάσαν και άλλο κόσμο εκτός από εμένα.

Στο δοκιμαστικό ήταν και εκείνη και ο Καράβας».

Την έκοψαν επειδή είχε χοντρά πόδια και τώρα τη ζητάνε πίσω - Καταγγελία από πρώην διαγωνιζόμενη

Οι κριτές του GNTM μερικές φορές μπορούν να γίνουν πολύ σκληρή. Κάτι αντίστοιχο έγινε και πέρυσι στην οντισιόν της Μαρίας Χολίδου, μίας πανέμορφης κοπέλας για την οποία είπαν ότι είναι απλά ένα μοντέλο για το Instagram και ότι έχει χοντρά πόδια.

Έλα όμως που ο καιρός έχει γυρίσματα και μετά την... ολική επαναφορά που προανήγγειλε η Βίκυ Καγιά, η παραγωγή της τηλεφώνησε και της ζήτησε να πάει ξανά φέτος για οντισιόν.

Η Μαρία Χολίδου θέλησε να ξεμπροστιάσει την παραγωγή του ριάλιτι μοντέλων και έτσι το αποκάλυψε με ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

«Όταν πέρυσι στο GNTM με ξεφτίλισαν και μου έεγαν πως τα μπούτια μου κολλάνε μεταξύ τους και φέτος με παίρνουν τηλέφωνα και μου ζητάνε να πάω για casting», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτησή της.

@cholidou

Φιλάκια🤡 #greece #viralvideos #viraltiktok #tiktoker #tiktok #greecetiktok #gntm #foryoupage #tiktokgreece

♬ Aguante boooooca - Mateo Furtado

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με κοντό πορτοκαλί μαλλί - Εντελώς αλλαγμένη η Άννα Τσακουρίδου του GNTM

Αποκλειστικό: Θυμίζει κάτι από Bachelor - Το νέο ριάλιτι σχέσεων που ετοιμάζει το Star