Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πάντα σε συνεντεύξεις και δηλώσεις τους, οι δημοσιογράφοι τις ρωτάνε για τις σχέσεις τους, και για το τι έχει συμβεί και επικρατεί αυτός ο "πάγος" ανάμεσά τους.

Ο λόγος για την Έλενα Χριστοπούλου και τη Βίκυ Καγιά, οι οποίες πλέον δεν έχουν επαφές (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο της Καγιά για παλιούς της συνεργάτες), και το πρωί της Παρασκευής 16/9 με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Καγιά στο «Πρωινό μας», η μάνατζερ ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Αυτές είναι οι σχέσεις της Καγιά με την Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε: «Άριστη δεν θα την έλεγα. Έχουμε μία σχέση σεβασμού θα πω. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν θέλω συνέχειες. Θα μείνω στον σεβασμό. Kανονικά έτσι πρέπει να κάνουμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να σεβόμαστε, να είμαστε καλοί άνθρωποι και να λέμε αλήθεια. Εγώ από τη θέση αυτή που είμαι, που με μεγάλη χαρά είπα το ναι, θέλω να λέω μπροστά στην κάμερα, ό,τι λέω και στον καναπέ μου. Δε μπορώ αυτά τα γλυκούλικα, τα δημοσιοσχετίστικα. Κι ας παρεξηγείται κάποιος κόσμος, κι ας στενοχωριέται για κάποια πράγματα».

Δεν πίστευε στα αφτιά της για πρώην συνεργάτη της

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, την Πέμπτη15/9 ξεκινούν και επίσημα οι συζητήσεις και τα ραντεβού για το Just The 2 of Us (θα συμμετάσχει τελικά η Στικουδη ή όχι;) και στην εκπομπή ακούστηκαν κάποια από τα ονόματα που φαίνεται πως έχουν πει το ναι και θα τους απολαύσουμε στο φανταστικό αυτό show φέτος.

Τα πρόσωπα που βρίσκονται ένα βήμα πριν «κλειδώσουν» στο σόου του Νίκου Κοκλώνη είναι πολλά, ωστόσο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, η Άντζελα Δημητρίου, ο Σώτης Βολάνης και ο Άγγελος Μπράτης θα είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες του J2US.

«Έχω σοκαριστεί. Το ότι ο Άγγελος Μπράτης θα είναι στο J2US; Έχω πέσει από τα σύννεφα. Μου κάνει εντύπωση. Ήταν το τελευταίο όνομα που περίμενα να ακούσω» είπε η γνωστή μάνατζερ η οποία έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αν θελήσουμε θα το κάνουμε!» - Η σπόντα της Φαίης Σκορδά για το εξώδικο που έλαβε από τον Καλλίτση

«Στα αριστοκρατικά σαλόνια δεν...» - Η απάντηση της Χριστοπούλου για το εξώδικο Καλλίτση στο Πρωινό μας