Από Στέλλα Μούτσιου

Λίγο πριν αποχωρήσουν μια και καλή για την Αμερική, η κάμερα του Happy Day εντόπισε τον Ηλία Βρεττό και την Έλλη Κοκκίνου στο αεροδρόμιο και απέσπασε μερικές δηλώσεις τους, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή την Πέμπτη 15/9 μαζί με εκείνες της Ελίνας Παπίλα. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, απάντησε για όσα ακούγονταν σχετικά με την παρουσία της ως κριτής στο J2US.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο σόου, διότι η περιοδεία της τελειώνει αφού εκείνο θα έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο έκανε μία ιδιαίτερη πρόταση στον Νίκο Κοκλώνη.

Οι δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου για το J2US

«Συζητούσαμε επίσημα ανεπίσημα αλλά δεν γίνεται γιατί θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου και εμείς επιστρέφουμε μέσα Οκτωβρίου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θα πούμε λοιπόν στον Νίκο Κοκλώνη, “Νίκο μου, μπορούμε, η τεχνολογία βοηθάει, μέσω Facetime να είμαι κριτής τέταρτη για δύο εβδομάδες, την τρίτη θα είμαι μαζί σας δια ζώσης».

Απέκλεισε πολλά ονόματα ο Κοκλώνης εξαιτίας...

Πυρετωδώς έχει ξεκινήσει ο Νίκος Κοκλώνης τα ραντεβού για τον νέο κύκλο του J2US και σιγά σιγά μαθαίνουμε όλο και περισσότερα ονόματα από αυτά που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό αυτό είτε ως μαθητές είτε ως κριτές, με πολύ δυνατές προσωπικότητες.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία καθώς έχει αναγκαστεί να αποκλείσει πολλά ονόματα που θα προσέλκυαν το τηλεοπτικό κοινό και θα του χάριζαν μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, και ένας μεγάλος λόγος είναι το Survivor All star.

Πιο συγκεκριμένα παρότι θα ξεκινήσει νωρίτερα το J2US τη φετινή σεζόν με πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας του Just 2 Of Us είναι το Σάββατο 1/10 υπήρξε δυσκολία στην επιλογή παικτών και αυτό διότι υπάρχουν πρόσωπα τα οποία αποκλείστηκαν που είχαν "καεί" τηλεοπτικά.

Αυτά τα ονόματα είναι όσα είχαν λάβει μέρος σε πρόσφατα Survivor και φθαρθεί αρκετά τηλεοπτικά με αποτέλεσμα να μην έχουν να προσφέρουν τόσα πολλά σε ότι αφορά το τηλεοπτικό κομμάτι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από το GNTM στο J2US - Το πρόσωπο που διεκδικεί η παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη για το show

Αφήνει τα δελτία ειδήσεων και φεύγει για ''J2US''; Ξανθιά παρουσιάστρια συζητάει για τη θέση του κριτή στο show