Από Ελένη Μήτση

Η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά ''Πρωινό μας'', στο νέο της κανάλι ''ΣΚΑΪ'' είναι εδώ και από την πρώτη κιόλας εβδομάδα έχει ξεχωρίσει ο αυθορμητισμός όλης της ομάδας αλλά και η καλή ενέργεια της παρουσιάστριας.

Έτσι λοιπόν, μετά τη μεγάλη συγκίνηση της Έλενας Χριστοπούλου, την Πέμπτη 15/9 είδαμε ένα τυχαίο και άκρως χιουμοριστικό σκηνικό να συμβαίνει live και να φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τη Φαίη. Η ίδια κοκκίνησε μάλιστα από την ντροπή της, εξηγώντας, πως ένας περίεργος ήχος που ακούστηκε ήταν από την καρέκλα της.

Το ατύχημα της Φαίης Σκορδά στο ''Πρωινό μας''

Το απίστευτο σαρδάμ του Σκαρμούτσου που έκανε την Σκορδά να λυθεί στο γέλιο

Σε μεγάλα κέφια ήταν η Φαίη Σκορδά την Τετάρτη 14/9 στο «Πρωινό μας» και αυτό φάνηκε από την αρχή της εκπομπής, και στα υπονοούμενα που άφηνε χαριτολογώντας σε διάλογο με τους συνεργάτες της, αλλά και πριν το τέλος, με ένα απίστευτο σκηνικό με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που την έκανε να λυθεί στο γέλιο.

Ένα επικό σαρδάμ λοιπόν έκανε ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος στον αέρα της εκπομπής, την ώρα της μαγειρικής. και ήθελε να κάνει ένα μικρό παράπονο στη Φαίη Σκορδά, ωστόσο, η γλώσσα του την ώρα που εξηγούσε τι είχε συμβεί, μπερδεύτηκε και ανέφερε μία λέξη πουδεν έπρεπε να ακουστεί...

Δ.ΣΚ.: Πέφτει πολύ δούλεμα εδώ στο πλατό, πρέπει να το πω, κι απλά με έχουν για το παιδί της σφαλιάρας και για όλες τις δουλειές.
Φ.ΣΚ.: Τι εννοείς;
Δ.ΣΚ.: Εννοώ ότι όλοι… Δεν μπορώ να πω τη λέξη, ξεκινάει από καύλ…, από κάπα, μάλλον.
Δ.ΣΚ.: Παλιότερα μου έλεγα στις εκπομπές ότι έχω ένα μπιπ, δύο μπιπ. Εδώ έχουμε μπιπ ή όχι;
Φ.ΣΚ.: Μπα!
Δ.ΣΚ.: Κανένα;
Φ.ΣΚ.: Όχι! Τι ήθελες να πεις όμως;
Δ.ΣΚ.: Με καυλ…ζουν!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η απόλυτη ανατροπή στην πρωινή ζώνη της τηλεθέασης 14/9: Ποιος βγήκε πρώτος; Λιάγκας, Σκορδά, Καινούργιου ή Μπάρκα;

Τι δουλειά κάνει ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης