Από Πέννυ Μαστοράκου

Για ακόμη μία μέρα, θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο για την απώλειά του, αφότου έγινε γνωστό πως δεν θα ταφεί μιας και είχε επιλέξει άλλο τρόπο για την μέρα που θα έφευγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον Κώστα Καζάκο, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του την οικογένειά του και όχι μόνο να θρηνεί για το μεγάλο κενό που άφησε πίσω του με το φευγιό του.

Η Ιωάννα Μαρτζούκου, πρώην σύζυγός του γιου του, όπως φαίνεται δεν ξέχασε ποτέ τον αγαπημένο της πεθερό, και του είχε και μεγάλη αδυναμία όπως φαίνεται στην ανάρτηση που έκανε για να πει το δικό της αντίο στον σπουδαίο αυτό άνθρωπο.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαρτζούκου για τον Καζάκο

Το βράδυ της Τετάρτης 14/9 λοιπόν θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα δημόσιο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Καλό ταξίδι Παππού μας! Είχες πάντα τη πιο ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγκαλιά και για τους 2 μας!».

Στα μάτια της έβλεπε την Καρέζη - Η τρυφερή σχέση του με την εγγονή του Τζένη

Μεγάλη θλίψη έχει σκεπάσει ολόκληρη τη χώρα, και κυρίως τον καλλιτεχνικό κόσμο, από όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Κώστα Καζάκου, σπουδαίου ηθοποιού για την ιστορία μας. Πλήθος γνωστών, φίλων και συναδέλφων, σε δηλώσεις τους αλλά και σε δημοσιεύσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και μιλούν για αυτόν με λόγια αγάπης.

Όσοι τον γνώριζαν, ξέρουν πόσο λάτρευε την οικογένειά του, έχοντας όμως μία παραπάνω αδυναμία στην εγγονή του Τζένη Καζάκου, στην οποία έβλεπε την συνέχεια της διάσημης γιαγιάς της που δυστυχώς δεν πρόλαβε να γνωρίσει, της Τζένης Καρέζη.

Η ίδια η Τζένη Καζάκου, στα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής που φοιτούσε στην δραματική σχολή βρέθηκε να έχει δάσκαλο τον παππού της, και είχε αποκαλύψει πως ένιωθε με αυτή την κατάσταση. «Ένιωθα αμήχανα. Δεν ήξερα πως να του απευθύνομαι. Αν του μιλούσα στον πληθυντικό θα ήταν αμήχανο γιατί είναι ο παππούς μου, ενώ αν του μιλούσα στον ενικό δεν θα ήταν ευγενικό ως προς του συμμαθητές μου.

Έτσι το πήγα διπλωματικά και έλεγα «μπορώ να κάνω μία ερώτηση;». Και εκείνος το προτιμούσε έτσι. Το να έχω δάσκαλο τον παππού μου, ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες. Νιώθω εξαιρετικά τυχερή γιατί μου έμαθε ότι για να κάνεις αυτή τη δουειά, χρειάζεται αφοσίωση και κατάθεση ψυχής».

Και σε δικές του δηλώσεις ωστόσο, είχε αναφέρει πάρα πολλές φορές πως η ίδια κάνει για αυτή τη δουλειά και είναι ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο πλάσμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο έρωτας που κράτησε 26 χρόνια - Η αρχή της σχέσης του Καζάκου με την Τζένη Καρέζη

Το κρατικό κανάλι δεν ξεχνάει τον μεγάλο ηθοποιό - Το αφιέρωμα της ΕΡΤ για τον Κώστα Καζάκο