Από Ελένη Μήτση

Θλίψη έχει σκορπίσει από την Τρίτη 13/9 η είδηση, πως ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του την οικογένειά του αλλά και το κοινό, στο οποίο είχε χαρίσει μοναδικές ερμηνείες σε τηλεόραση και θέατρο.

Πέραν από τις καλλιτεχνικές επιτυχίες του, ο κόσμος γνώριζε και πολλά στοιχεία για την προσωπική του ζωή. Όλα αυτά λοιπόν, αλλά και αθέατα κομμάτια της ζωής του θα δούμε στο αφιέρωμα που θα προβάλλει η ΕΡΤ2 την Τετάρτη 14/9 στις 19:00 μ.μ στο επεισόδιο «Κώστας Καζάκος από τη σειρά δημιουργικών ντοκιμαντέρ «CLOSE UP».

Το αφιέρωμα της ΕΡΤ για τον Κώστα Καζάκο

Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός Κώστας Καζάκος με ζωντανό και πηγαίο λόγο αναστοχάζεται την προσωπική του ιστορία, που συμπίπτει με την Ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.

Από τα σκοτεινά χρόνια μετά τον Εμφύλιο, την εξορία του πατέρα και την κοινωνική απομόνωση, ώς τις δύο μεγάλες συναντήσεις της ζωής του με τον Κάρολο Κουν και την Τζένη Καρέζη, η ζωή του Κώστα Καζάκου είναι μια αδιάκοπη αναμέτρηση με τη ζωή και την Τέχνη.

Τέλος, με την ευκαιρία της εμφάνισής του στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου στον «Οιδίποδα επί Κολωνώ», ο Κώστας Καζάκος επεξηγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο και αποκαλύπτει τις πανανθρώπινες διαστάσεις της αρχαίας δραματουργίας.

 Άσχημα νέα για το κανάλι της ΕΡΤ

Σκηνοθεσία-σενάριο: Βασίλης Μωυσίδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Μοντάζ-μίξη ήχου: Στράτος Τσιχλάκης
Διεύθυνση παραγωγής: Μιχάλης Δημητρακάκος
Παραγωγή: Τμήμα Εσωτερικής Παραγωγής, Διεύθυνση Προγράμματος Τηλεόρασης, ΕΡΤ Α.Ε.

Τα μηνύματα του twitter για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου

Το βράδυ της Τρίτης 13/9 μια θλιβερή είδηση έπεσε σαν ''βόμβα'' στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός, ο Κώστας Καζάκος.

Τα μηνύματα των χρηστών για την απώλεια αυτή έπεσαν βροχή και ειδικά στο twitter το όνομά του έγινε πρώτο θέμα. Ήταν ομολογουμένως ένας ηθοποιός, του οποίου το ταλέντο επί σκηνής ήταν αξεπέραστο.

Ανάμεσα λοιπόν, στα μηνύματα, που ξεχώρισαν ήταν και εκείνα, που αφορούσαν στην προσωπική του ζωή, όχι τη γυναίκα μετά της Καρέζη, αφού η Τζένη ήταν η πρώτη του αγάπη και μητέρα του γιου τους.

Καζάκος ΚαρέζηΚαζάκος πέθανεΚαζάκος θάνατοςΚαζάκος twiteer

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θλίψη! Πέθανε ο Κώστας Καζάκος

Η πραγματική αιτία πίσω από τον θάνατο του Κώστα Καζάκου - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου