Από Πέννυ Μαστοράκου

Για ακόμη μία μέρα βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία τις προηγούμενες μέρες είχε αρκετές εντάσεις, κυρίως με το σκηνικό του Σπύρου Μπιμπίλα προς την δικηγόρο υπεράσπισης του κατηγορούμενου μόλις λίγες ώρες πριν.

Ο γιος του, σε όλη τη διάρκεια αυτής της υπόθεσης, βρίσκεται παρών χωρίς να μιλά στις κάμερες, και σήμερα Πέμπτη 15/9 επέλεξε να μπει από διαφορετική είσοδο από εκείνη που μπήκε ο πατέρας με την μητέρα του. Όμως η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου από την εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πως σε επικοινωνία που είχε μαζί του εκείνος μίλησε για πρώτη φορά και αποκάλυψε την θέση του.

Όσα ανέφερε για πρώτη φορά ο γιος του Φιλιππίδη

«Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σας αλλά γιατί δε θέλω να μιλάω. Εδώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη δουλειά μου. Δε θέλω να μιλήσω για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δε θέλω να παρεξηγείτε το ύφος μου γιατί πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί. Έτσι είμαι στην καθημερινότητά μου. Μπορεί να είμαι σκυθρωπός και να μην χαμογελάω αλλά δεν το κάνω επειδή έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους» ανέφερε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του Λαμπάτου για τον Φιλιππίδη

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δράση του Πέτρου Φιλιππίδη όλα αυτά τα χρόνια, και οι συνάδελφοί του περιγράφουν πως γλύτωναν από την άσχημη συμπεριφορά του σύμφωνα με τα λεγόμενά τους. Την ίδια ώρα που ο Σπύρος Μπιμπίλας προκάλεσε αντιδράσεις με τα όσα αποκάλυψε στην κατάθεσή του έρχονται στο φως περιστατικά όπου φίλοι του προσπαθούσαν να τον γλυτώσουν από τον κατηγορούμενο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9 στην κάμερα της εκπομπής μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος, ο οποίος αποκάλυψε ορισμένα περιστατικά που είχαν συμβεί στο παρελθόν, ενώ τόνισε πως με τον Σπύρο Μπιμπίλα γνωρίζουν πολύ καλά για τη γέννηση αυτού του “τέρατος”.

«Έχουν συμβεί πολλά περιστατικά με τον Πέτρο, κινδυνεύαμε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για το περιστατικό με τον Σπύρο Μπιμπίλα θυμάμαι ότι ακούστηκαν φωνές στο θέατρο και είδα έντρομο τον Μπιμπίλα να έρχεται προς το μέρος μας, ήμουν με τον Γιάννη Καπετάνιο στο καμαρίνι.

Kαι από πίσω ο Πέτρος με φωνές και αγριεμένος να τον κυνηγάει. Και βεβαίως μπήκα μπροστά κι εγώ και ο Γιάννης να προστατεύσουμε τον Σπύρο για να μην τον αρπάξει. Θυμάμαι τον τρόμο του Σπύρου να ξεφύγει από τα χέρια του Πέτρου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Είχαν συμβεί πολλά περιστατικά. Μια φορά είχε σπάσει μια πόρτα στο στούντιο, εμένα μου είχε πετάξει τασάκια, μια λάμπα που κόντεψε να με σκοτώσει. Μια άλλη φορά, την εποχή του Χάι Ροκ, είδε μια φωτογραφία που έλεγε ότι ο Μπιμπίλας είναι πρωταγωνιστής και πάλι τον βούτηξε από το πέτο και άρχισε να του φωνάζει “εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής εδώ;”.

Του είπε ο Σπύρος ότι “απλά τον γράψανε, εγώ δεν ευθύνομαι γι’ αυτό” και πάλι εκεί μπήκαμε ανάμεσα. Εγώ με τον Σπύρο και τον Πέτρο είμαστε πολλά χρόνια μαζί, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μαζί και με τον Σπύρο γνωρίζουμε πολύ καλά τη γέννηση αυτού του “τέρατος”».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χείμαρρος ο Σπύρος Μπιμπίλας στην δίκη Φιλιππίδη - «Σε κάθε παράσταση είχε σχέση με κάποιο κορίτσι!»

«Θα σε σκοτώσω...» - ''Καταπέλτης'' ο Μπιμπίλας στην κατάθεση του για τον Πέτρο Φιλιππίδη