Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία ιδιαίτερα τεταμένη ατμόσφαιρα επικράτησε την Τρίτη 13/9 κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη εντός και εκτός του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, με όσα αποκαλύφθηκαν από την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος αποκάλυψε καταστάσεις τις οποίες ακούσαμε για πρώτη φορά.

Η εκπομπή Super Κατερίνα λοιπόν σε σχετικό ρεπορτάζ της, πέρα από όσα ήρθαν στην δημοσιότητα για τις σχέσεις που επισύναπτε ο κατηγορούμενος εν γνώση της συζύγου του, έκανε ακόμη μία σοκαριστική αποκάλυψη από την κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ.

Η αποκάλυψη του Μπιμπίλα για Νίνου και Φιλιππίδη

Μετά την αποκάλυψη για την σύντροφο του ηθοποιού αλλά και τον λόγο που εγκατέλειψε την σύζυγό του, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε πως στο παρελθόν η Ελπίδα Νίνου τον είχε καλέσει στο τηλέφωνο και του είχε εκμυστηρευτεί πως της πέταξε στο πρόσωπο 1.000 ευρώ και της είπε χαρακτηριστικά "με αυτά θα ζήσεις τώρα", κάτι που επιβεβαίωσε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποκάλυψε πως ο λόγος που πλέον δεν μιλούν Μπιμπίλας και Νίνου είναι γιατί ο πρώτος της είπε πως θα τα αποκαλύψει όλα στην αίθουσα, με την ίδια να μην το επιθυμεί.

«Θα σε σκοτώσω...»

Η κατάθεση του ήταν πραγματικά αποστομωτική μιας και ο ηθοποιός γνωρίζει πάρα πολύ καλά το κατηγορούμενο από συνεργασίες τους σε θέατρο και τηλεόραση. Έτσι λοιπόν, αναφερόμενος σε στιγμές, που ήτα από κοινού στο σανίδι έγινε γνωστό, μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού, πως ο Πέτρος τον είχε απειλήσει να τον σκοτώσει.

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως μέλος τότε του ΣΕΗ και όχι ως Πρόεδρος, έπρεπε να απεργήσει σε μια από τις απεργίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη να είναι ανένδοτος. Ο ίδιος του εξηγούσε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο γιατί πάει κόντρα στον θεσμικό του ρόλο, ενώ ακολούθησε ένας τεράστιος καυγάς», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ για το περιστατικό.

«Τυχερός ήμουν που κατάφερα και γλίτωσα, ακουγόταν σε όλα τα καμαρίνια, σε όλους τους χώρους και έπαιρνε λέει τηλέφωνο την Ελπίδα Νίνου, απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. “Να μην ξανάρθεις αύριο στο θέατρο θα σε σκοτώσω”.

Φοβόμουν την επόμενη μέρα να πάω κανονικά στη δουλειά μου. Υπήρχαν βέβαια και οι άλλες στιγμές στις οποίες με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε ένα τρυφερό σ’ αγαπώ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη» - "Έκλεισε" στόματα ο Μπουρδούμης μετά τους ισχυρισμούς της Νίνου

Συνεχίζεται η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου υπέρ του Φιλιππίδη - Το ξέσπασμα της στην πρώτη φάση