Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί ο ίδιος να υποστήριξε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε πετάξει λεφτά στην Ελπίδα Νίνου, ωστόσο και εκείνος σήμερα Τετάρτη 14/9 προέβη σε μία παρόμοια κίνηση στο δικαστήριο πετώντας λαχεία προς το μέρος της δικηγόρου του. Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος ήρθε σε κόντρα μαζί της και έφυγε από την δίκη.

Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας στο δικαστήριο

Ο λόγος ήταν ότι η κυρία Πακιρτζίδου ενώ εξέταζε τον Σπύρο Μπιμπίλα, αμφισβήτησε την αξιοπιστία του και το κατά πόσο ο μάρτυρας είναι αμερόληπτος. Μάλιστα, προσκόμισε στην έδρα δημοσίευμα, στο οποίο όπως είπε, αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε δηλώσει ότι σωστά ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή.

Αμέσως ο Σπύρος Μπιμπίλας εξέφρασε την αντίθεσή και ανέφερε: «Θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου;». Έβγαλε, μάλιστα, από την τσέπη του λαχεία και σημείωσε ότι την περασμένη Παρασκευή η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη τον είχε καλέσει σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι. «Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα».

Από την πλευρά της η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη ανέφερε ότι κάλεσε τον μάρτυρα σε συνάντηση, προκειμένου να του επισημάνει ότι παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας του πελάτη της και ότι αυτό δεν είναι σωστό. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ της πέταξε τα λαχεία που του είχε αγοράσει και γύρισε να φύγει από την αίθουσα με το δικαστήριο να διακόπτει μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Είσαι φίδι κολοβό...»

Η κατάθεση του συνεχίστηκε την Τετάρτη 14/9 κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες Ελληνίδων ηθοποιών.

Πιο αναλυτικά, μέσα από πληροφορίες, που έγιναν γνωστές από το δελτίο ειδήσεων του Mega, ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέβηκε στο βήμα κάνοντας ξανά ειλικρινείς δηλώσεις, τις οποίες στηρίζει κατηγορηματικά. Η πλευρά ωστόσο του Φιλιππίδη εξαγριώθηκε όταν ο Μπιμπίλας μίλησε για εξωσυζυγική σχέση του πρώτου, με το δικαστήριο να αναγκάζεται να διακόψει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χείμαρρος ο Σπύρος Μπιμπίλας στην δίκη Φιλιππίδη - «Σε κάθε παράσταση είχε σχέση με κάποιο κορίτσι!»

«Θα σε σκοτώσω...» - ''Καταπέλτης'' ο Μπιμπίλας στην κατάθεση του για τον Πέτρο Φιλιππίδη