Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δράση του Πέτρου Φιλιππίδη όλα αυτά τα χρόνια, και οι συνάδελφοί του περιγράφουν πως γλύτωναν από την άσχημη συμπεριφορά του σύμφωνα με τα λεγόμενά τους. Την ίδια ώρα που ο Σπύρος Μπιμπίλας προκάλεσε αντιδράσεις με τα όσα αποκάλυψε στην κατάθεσή του έρχονται στο φως περιστατικά όπου φίλοι του προσπαθούσαν να τον γλυτώσουν από τον κατηγορούμενο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9 στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος, ο οποίος αποκάλυψε ορισμένα περιστατικά που είχαν συμβεί στο παρελθόν, ενώ τόνισε πως με τον Σπύρο Μπιμπίλα γνωρίζουν πολύ καλά για τη γέννηση αυτού του “τέρατος”.

"Κόλαφος" ο Γιώργος Λαμπάτος

«Έχουν συμβεί πολλά περιστατικά με τον Πέτρο, κινδυνεύαμε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για το περιστατικό με τον Σπύρο Μπιμπίλα θυμάμαι ότι ακούστηκαν φωνές στο θέατρο και είδα έντρομο τον Μπιμπίλα να έρχεται προς το μέρος μας, ήμουν με τον Γιάννη Καπετάνιο στο καμαρίνι.

Kαι από πίσω ο Πέτρος με φωνές και αγριεμένος να τον κυνηγάει. Και βεβαίως μπήκα μπροστά κι εγώ και ο Γιάννης να προστατεύσουμε τον Σπύρο για να μην τον αρπάξει. Θυμάμαι τον τρόμο του Σπύρου να ξεφύγει από τα χέρια του Πέτρου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Είχαν συμβεί πολλά περιστατικά. Μια φορά είχε σπάσει μια πόρτα στο στούντιο, εμένα μου είχε πετάξει τασάκια, μια λάμπα που κόντεψε να με σκοτώσει. Μια άλλη φορά, την εποχή του Χάι Ροκ, είδε μια φωτογραφία που έλεγε ότι ο Μπιμπίλας είναι πρωταγωνιστής και πάλι τον βούτηξε από το πέτο και άρχισε να του φωνάζει “εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής εδώ;”.

Του είπε ο Σπύρος ότι “απλά τον γράψανε, εγώ δεν ευθύνομαι γι’ αυτό” και πάλι εκεί μπήκαμε ανάμεσα. Εγώ με τον Σπύρο και τον Πέτρο είμαστε πολλά χρόνια μαζί, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μαζί και με τον Σπύρο γνωρίζουμε πολύ καλά τη γέννηση αυτού του “τέρατος”».

«Είσαι φίδι κολοβό...»

Η κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα συνεχίστηκε την Τετάρτη 14/9 κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες Ελληνίδων ηθοποιών.

Πιο αναλυτικά, μέσα από πληροφορίες, που έγιναν γνωστές από το δελτίο ειδήσεων του Mega, ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέβηκε στο βήμα κάνοντας ξανά ειλικρινείς δηλώσεις, τις οποίες στηρίζει κατηγορηματικά. Η πλευρά ωστόσο του Φιλιππίδη εξαγριώθηκε όταν ο Μπιμπίλας μίλησε για εξωσυζυγική σχέση του πρώτου, με το δικαστήριο να αναγκάζεται να διακόψει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χείμαρρος ο Σπύρος Μπιμπίλας στην δίκη Φιλιππίδη - «Σε κάθε παράσταση είχε σχέση με κάποιο κορίτσι!»

«Θα σε σκοτώσω...» - ''Καταπέλτης'' ο Μπιμπίλας στην κατάθεση του για τον Πέτρο Φιλιππίδη