Από Στέλλα Μούτσιου

Στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" μίλησε ο Θανάσης Πάτρας, μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου, και αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει στην εκπομπή Mega Καλημέρα εδώ και δύο χρόνια, για την συμμετοχή του στην Φάρμα, αλλά και για την οικογένειά του.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε και ένα συγκεκριμένο όνομα, για το οποίο δήλωσε πως ήταν η αιτία που μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης. Ο λόγος για την Σοφία Αλιμπέρτη.

Οι δηλώσεις του Θανάση Πάτρα

«Δεν κατάγομαι από αγροτική οικογένεια, αλλά έχω συγγενείς και φίλους που έχουν αγροκτήματα. Η δεύτερη χρονιά στο “Mega Καλημέρα” είναι σαν να μη σταματήσαμε καθόλου. Υπήρξε στεναχώρια που έφυγε η Φλορίντα, αλλά η Άννα είναι εξαιρετική. Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη στην επικαιρότητα. Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τη Σοφία Αλιμπέρτη γιατί με έβαλε στα πράγματα.

Η εμπειρία μου από τη Φάρμα μου άφησε πολύ ωραία συναισθήματα. Η Φάρμα μου άνοιξε καινούργιες πόρτες και με επανένταξε στα πράγματα. Σε μία αγορά σαν τη δική μας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χαράξει την πορεία τους, όπως είναι η Ελένη. Σταριλίκι είναι να πατήσει κάποιος το τηλεκοντρόλ οπού και να είσαι για να δει εσένα»,

«Η οικογένεια για μένα είναι το σπουδαιότερο πράγμα που έχω κάνει. Είναι άλλο πράγμα η σχέση με το παιδί σου και άλλο η σχέση με τη γυναίκα σου. Η σχέση μου με τη σύζυγο μου έγινε καλύτερη με τον ερχομό του παιδιού. Την αγαπώ πολύ την γυναίκα μου. Είμαι χαζομπαμπας ενίοτε. Προσπαθώ στην κόρη μου να μη δημιουργώ μεγάλες προσδοκίες για τη δουλεία που κάνω».

Η απίστευτη ατάκα της Ελένης Μενεγάκη που τους άφησε όλους "κάγκελο"

Την Δευτέρα 12/9 το μεσημέρι στην εκπομπή της, όπως πάντα αυθόρμητη και χωρίς να υπολογίζει και τι θα πει, η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της στην μεγάλη πρεμιέρα) με αφορμή τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας τον οποίο παρακολούθησαν σχεδόν όλοι, αναφέρθηκε σε ένα αστείο σκηνικό!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αγχώθηκε όταν η χώρα μας είχε μείνει πίσω στο σκορ στο χθεσινό παιχνίδι του Eurobasket με την Τσεχία και τότε έκανε τον εξής διάλογο με τον άνδρα της.

«Το είδατε όλο; Γιατί εγώ ξέρεις τι έπαθα, έβλεπα και κάποια στιγμή όταν είδα ότι αρχίζουμε να χάνουμε, έφυγα. Είπα “Μάκη, δες το μόνος σου, κάνε μου σινιάλο, δεν θα πάθω και τίποτα”. Δεν μπορώ τέτοια πίεση πια. Έχουμε πίεση για 10 θέματα. Δεν μπορώ αυτή την αγωνία. Αλλά ξέρω, λέω, πως ότι κι αν γίνει, και να μην πάμε καλά, στο τέλος θα τα δώσουν όλα και θα κερδίσουμε», είπε γελώντας η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με φώναξαν στο τμήμα...» - Η άγνωστη περιπέτεια του Κώστα Καζάκου πριν τον γάμο του με τον Τζένη Καρέζη στην Ελένη

«Θέλω να μου πείτε ποιος έκανε...» - Απίστευτο σκηνικό με την Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής