Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, την Τετάρτη 14/9, και αφού κατάφερε να εκπλήξει την παρουσιάστρια με την εικόνα της, μίλησε για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα, μία παράσταση που συνεχίζει για 4η σεζόν.

Πρόκειται για το έργο "Τζόρνταν", που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου στο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου και η ηθοποιός, στην προσπάθειά της να περιγράψει την ιστορία και τα μηνύματα πίσω από αυτό, ξέσπασε στον "αέρα" και έβαλε τα κλάματα.

Η συγκίνηση της Μαρίας Κορινθίου στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

Στην εκπομπή έκλαψε και η Μαρία Μπεκατώρου, η χθεσινή 913/9) καλεσμένη

Το μεσημέρι της Δευτέρας 12/9, η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά αινιγματική σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, με αφορμή την πρεμιέρα του The Chase που πλησιάζει σε λίγο καιρό.

Όπως συνηθίζεται με όλους τους καλεσμένους, η δημοσιογραφική ομάδα δημιούργησε ένα βίντεο σχετικά με τη ζωή και την καριέρα της και με το που η ίδια αντίκρισε τις πρώτες εικόνες, έβαλε τα κλάματα, κάτι που, όπως αποκάλυψε, δεν συνηθίζει να κάνει.

«Ωραία, πάρα πολύ ωραία! Άκουσε με, ήξερα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μου έχει φτιάξει ένα βίντεο. Ο Γιάννης με ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί είχαμε συνεργαστεί. Και λέω πως ότι και να έχει γίνει, για μια φορά δεν πρέπει να κλάψεις», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Και η συνάδελφός της συμπλήρωσε: «Από χαρά έκλαψα, ήταν τόσο γλυκό! Αλλά σπάνια κλαίω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μάκη, δες το μόνος σου!» - Η απίστευτη ατάκα της Ελένης Μενεγάκη που τους άφησε όλους "κάγκελο"

«Και εκεί ξεκίνησε μια σχέση...» - Η άγνωστη ιστορία πίσω από την γνωριμία του Καβατζίκη με την Μενεγάκη