Από Στέλλα Μούτσιου

Την Τρίτη 13/9 ανακοινώθηκε πως ο Κώστας Καζάκος, ο σπουδαίος ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή και θλίψη σκορπίστηκε στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά κυρίως στην οικογένειά του. Ο ίδιος δεν μιλούσε συχνά στην τηλεόραση, ωστόσο, σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, στην "Ελένη", είχε προχωρήσει σε μία αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, είχε αναφερθεί στη δήλωση μετάνοιας που ζητούσε η αστυνομία από τον ίδιο, το 1968, λίγο πριν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Τζένη Καρέζη.

Η αποκάλυψη του Κώστα Καζάκου σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ σταρ του σινεμά. Είχα πάντα την αίσθηση ότι με το σινεμά κάτι δεν κάναμε καλά», είχε πει ο Κώστας Καζάκος και συνέχισε: «Η Τζένη Καρέζη ήταν άλλης σχολής, άλλης νοοτροπίας, καλλιεργημένο άτομο. Πάλεψε κι εκείνη με όλη της τη δύναμη να αξιοποιήσει τα προσόντα της, τον πλούτο που είχε», ανέφερε αρχικά.

Πριν παντρευτούν με την Τζένη Καρέζη, τον είχαν φωνάξει στο αστυνομικό τμήμα. «Με φώναξαν εκεί στο τμήμα. «Τι δουλειά έχεις εσύ με το κορίτσι μας»; Μπα… «Ποιο κορίτσι;» του λέω. Μίλαγε σαν να ήταν θετός της πατέρας. Έβαλα τα γέλια, δεν το πήρα σοβαρά».

«Με την καινούρια μου σύντροφο, είμαστε περισσότερα χρόνια, έχουμε κλείσει 28 χρόνια μαζί. Αποκτήσαμε και τρία παιδιά. Ήταν ένα δώρο ζωής», κατέληξε ο ίδιος.

Το "αντίο" του Γιάννη Βογιατζή

Στην κάμερα του ANT1 μίλησε ο Γιάννης Βογιατζής για τον θάνατο του καλού του φίλου και εξέφρασε τα πιο όμορφα λόγια για τη ζωή του.

«Έφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος άνθρωπος. Ένας εκπληκτικός άνθρωπος, ένας άνδρας με Α κεφαλαίο. Ένας σπουδαίος άνθρωπος και θαυμάσιος ηθοποιός. Λεβέντης σαν άνθρωπος. Δεν είχα δουλέψει ποτέ μαζί του, ήταν στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ και η συμβολή του σε αυτόν τον τομέα άφησε εκπληκτικά πράγματα.

Ανδρισμό, ήθος και κατανόηση. Ήταν συνεπής στην ιδεολογία του. Αυτό έχει μεγάλη σημασία. Ήταν τέλειος, ήταν ο άνδρας. Όταν λέμε άνδρας είναι η μορφή του Κώστα Καζάκου. Ένας αληθινός άνθρωπος. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του», επισήμανε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο! Πέθανε ο Ζαν-Λικ Γκοντάρ

"Πέθανε φτωχός και άνεργος" - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για αγαπημένο ηθοποιό από τους Δυο ξένους