Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα της το μεσημέρι της Δευτέρας 5/9 η Ελένη Μενεγάκη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή “Breakfast at Star” και τον Στέλιο Δρουμαλιά, και πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους, αλλά μεταξύ άλλων έστειλε τα φιλιά της στην πρώην συνεργάτιδά της Λιλή Πυράκη, η οποία φέτος βρίσκεται στην εκπομπή.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά την πρεμιέρα της

«Καλή αρχή και σε εσάς. Και σε εσάς καλή τηλεοπτική σεζόν και σε όλα τα ψυχαγωγικά προγράμματα που ξεκίνησαν σήμερα. Αισθάνομαι φανταστικά. Είμαι στη θέση μου. Είμαι στο μέρος που πρέπει να είμαι. Πάντα έχω λίγο άγχος, ένα καρδιοχτύπι στην αρχή, αλλά μετά όλα πάνε…Δεν θυμάμαι ευτράπελα, αυτά δεν μένουν στο μυαλό μου. Όλα να σας πάνε καλά και στη Λιλή μου πολλά φιλάκια και σε όλους σας πραγματικά παιδιά. Ξεκινάμε και τρέχουμε. Έχουμε μεγάλη διαδρομή».

Οι νέοι συνεργάτες της για την σεζόν

Mε την αμεσότητα και την ειλικρίνειά της, η Ελένη Μενεγάκη θα ανοίγει ένα παράθυρο σε θέματα που ενδιαφέρουν και θα συναντά ανθρώπους που θέλουμε να γνωρίσουμε σε βάθος. Μαζί της θα μάθουμε να φροντίζουμε το «μέσα» μας, θα μάθουμε τα μυστικά της καλής ζωής, τι γίνεται στον κόσμο και που «χτυπά» η καρδιά του πολιτισμού. Εδώ, στην «Ελένη», ο κινηματογράφος έχει περίοπτη θέση αλλά και η μουσική και το θέατρο. Εδώ, στην «Ελένη», ό,τι αξίζει να αναδειχθεί θα πάρει τον τηλεοπτικό χρόνο που χρειάζεται, γιατί αυτή η εκπομπή ψάχνει την ουσία των πραγμάτων.

Ελένη Μενεγάκη Mega

Η Ελένη Μενεγάκη έχει και φέτος δίπλα της τη γνωστή, αγαπημένη παρέα των συνεργατών της αλλά και νέα έμπειρα ονόματα. Με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Σάββα Πούμπουρα, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συζητούν για όλα, σχολιάζουν, ενημερώνουν.

Ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας μαγειρεύουν στην κουζίνα της «Ελένης» συνταγές που θα νοστιμέψουν το καθημερινό μας τραπέζι. Ο DJ Δημήτρης Μουτσούλας δίνει τον πιο ευχάριστο ρυθμό με τις μουσικές επιλογές του. Η χαρά, η αλήθεια και η ουσία έχουν ένα όνομα: «Ελένη»!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έχει γίνει ελάχιστες φορές - Η απόφαση που πήρε η Ελένη Μενεγάκη για τη νέα σεζόν

Για μπάνιο στην παραλία του Όναρ αγκαλιά με τον σκύλο της - Οι διακοπές ξεκίνησαν για την Ελένη Μενεγάκη