Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας (12/9) στο ΣΚΑΪ με την εκπομπή Πρωινό Μας (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της στο κοινό). Ένας από τους καλεσμένους που υποδέχθηκε η παρουσιάστρια ήταν ο Στέλιος Ρόκκος ο οποίος έκανε ζωντανή σύνδεση με το πλατό της εκπομπής.

Ο γνωστός τραγουδιστής έστειλε φυσικά τις ευχές του στην παρουσιάστρια για το νέο της ξεκίνημα, ωστόσο δεν παρέλειψε να της κάνει και μία πλάκα.

Ο Στέλιος Ρόκκος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

«Με έχετε και περιμένω τόση ώρα εδώ πέρα», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην έκθεση που έκανε στη Μύκονο ενώ απάντησε με χιούμορ σε μία ερώτηση της Φαίης Σκορδά, χωρίς ωστόσο εκείνη να το καταλάβει.

«Μάλλον έχεις τόσο άγχος που δεν πιάνεις το χιούμορ μου», της είπε ο Στέλιος Ρόκκος με την Φαίη να απαντά: «Δεν φταίει το άγχος. Έχω μια καθυστέρηση, είναι το χαρακτηριστικό μου».

Το καρφί της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα του Πρωινού μας για το Γιώργο Λιάγκα

Με το καλημέρα σας, λοιπόν, η Φαίη στο πρόλογο της εκπομπής με μια ατάκα άφησε ξεκάθαρους υπαινιγμούς αλλά και την πικρία της να φανεί, όσον αφορά τον κάποτε συμπαρουσιαστή της, Γιώργο Λιάγκα.

«Να την πω την πρώτη μου καλημέρα; Καλημέρα, καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΙ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνιας πρεμιέρες δε συνηθίζεται ποτέ το ξέρετε. Αλλά αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου λείψατε, μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο. Ευχαριστώ όσους βρίσκεστε εδώ. Είναι ένα ωραίο και καινούργιο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Δε λείψαμε και πολύ. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας.

Αυτή η αλλαγή για μένα, σε ένα καινούργιο σταθμό. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά σίγουρα θα γίνουν και αλλαγές και θα διορθώσουμε και πράγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ξεκινάμε; Τι λέτε;» είπε η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό τους συνεργάτες της. Την Έλενα Χριστοπούλου, τον Άγγελο Βουράκη και την Αφροδίτη Γραμμέλη (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο σεφ της).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Από την ώρα που έχει ξεκινήσει, έχω κολλήσει...» - Το twitter αποθέωσε τη Σκορδά την 1η ημέρα στον ΣΚΑΪ

Υπέρογκα τα ποσά: Ο τιμοκατάλογος της Φαίης Σκορδά στο instagram τώρα που είναι στον ΣΚΑΙ