Από Πέννυ Μαστοράκου

Και αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της, από την νέα τηλεοπτική της στέγη, ξεκίνησε και η κανονική ροή για την εκπομπή της. Ο λόγος για την αγαπητή Φαίη Σκορδά, η οποία τη Δευτέρα 12/9 είχε την μεγάλη πρεμιέρα της στο Πρωινό μας, και το κλίμα στην εκπομπή ήταν αρκετά χαρμόσυνο με πολλές εκπλήξεις από πρόσωπα που δεν περίμενε, αλλά και αμέτρητες ευχές.

Δεν πίστευε στα αφτιά της η Φαίη Σκορδά!

Η γνωστή παρουσιάστρια συνέχισε την ροή της εκπομπής της με τις υπόλοιπες στήλες όπως είναι τα ζώδια και είχε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη νέα αστρολόγο η οποία την άφησε άφωνη!

«Η Βάσια είναι εδώ για να μας αναλύσει τα ερωτικά μας... Όχι! Όλα θα μας τα λέει η γυναίκα. Φαντάζομαι είσαι μια γυναίκα με πάθος; Το έχεις περισσότερο με τα ερωτικά. Συστήσου στις κούκλες, στα κορίτσια μου», είπε αρχικά η Φαίη, ωστόσο η έκφρασή της άλλαξε όταν της αποκάλυψε ότι έχει δύο μεγάλα παιδιά, 36 και 33!

«Λιποθυμάω... Έχεις 36 ετών παιδί;», είπε η παρουσιάστρια μη μπορώντας να πιστέψει πως έχει τόσο μεγάλα παιδιά!

Με το «καλημέρα» το παράπονο του Στέλιου Ρόκκου στη Φαίη Σκορδά

Ένας από τους καλεσμένους που υποδέχθηκε η παρουσιάστρια ήταν ο Στέλιος Ρόκκος ο οποίος έκανε ζωντανή σύνδεση με το πλατό της εκπομπής. Ο γνωστός τραγουδιστής έστειλε φυσικά τις ευχές του στην παρουσιάστρια για το νέο της ξεκίνημα, ωστόσο δεν παρέλειψε να της κάνει και μία πλάκα.

«Με έχετε και περιμένω τόση ώρα εδώ πέρα», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην έκθεση που έκανε στη Μύκονο ενώ απάντησε με χιούμορ σε μία ερώτηση της Φαίης Σκορδά, χωρίς ωστόσο εκείνη να το καταλάβει.

«Μάλλον έχεις τόσο άγχος που δεν πιάνεις το χιούμορ μου», της είπε ο Στέλιος Ρόκκος με την Φαίη να απαντά: «Δεν φταίει το άγχος. Έχω μια καθυστέρηση, είναι το χαρακτηριστικό μου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Από την ώρα που έχει ξεκινήσει, έχω κολλήσει...» - Το twitter αποθέωσε τη Σκορδά την 1η ημέρα στον ΣΚΑΪ

Υπέρογκα τα ποσά: Ο τιμοκατάλογος της Φαίης Σκορδά στο instagram τώρα που είναι στον ΣΚΑΙ