Από Ελένη Μήτση

Η αγαπημένη Φαίη Σκορδά έκανε την πρεμιέρα της για το ''Πρωινό μας'' την Δευτέρα 12/9 και παρά το εμφανές άγχος της, το ξεπέρασε και πέρασε πολύ γρήγορα στην παρουσίαση των μοναδικών συνεργατών της.

Όπως τόνισε και η ίδια αποτελεί πρόκληση για εκείνη το νέο αυτό εγχείρημα και έτσι ζήτησε από κοινό της να την καταλάβει και να την στηρίξει. Το αποτέλεσμα του καλέσματος της θα φανεί εννοείται και στα νούμερα αλλά και οι πρώτες, πολύ θετικές αντιδράσεις των χρηστών στο twitter λένε πολλά.

Οι αντιδράσεις του twitter για τη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στο ''Πρωινό μας''

Η αγαπημένη Φαίη Σκορδά είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο του καλοκαιριού, αφού η αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1 ακούστηκε ιδιαίτερα και πολύ περισσότερο μάλιστα η απόφαση της να πάει στον ΣΚΑΪ, με την ολοκαίνουρια εκπομπή το ''Πρωινό μας''.

Η ξανθιά και πολύ λαμπερή παρουσιάστρια έκανε λοιπόν, την πρεμιέρα που όλοι περίμεναν τη Δευτέρα 12/9 με την ίδια να είναι πολύ αγχωμένη το προηγούμενο βράδυ. Έτσι λοιπόν, λίγο πριν τις 10 είπε την πρώτη της καλημέρα έχοντας, όπως είναι φυσικό στρες αλλά και μια ελαφριά συγκίνηση για τη νέα της τηλεοπτική σεζόν.

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε. Καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΪ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ. Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου έλειψε να σας μιλάω πολύ περισσότερο, μου έλειψε να σας χαμογελάω. Ευχαριστώ όλους όσοι βρίσκεστε εδώ» είπε η παρουσιάστρια.

«Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά είναι ένα ωραίο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Θέλω μαζί, γι’ αυτό και είναι το πρωινό μας, να περάσουμε όμορφα και να φτιάξουμε μία πολύ ωραία ψυχαγωγική εκπομπή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το μεγάλο καλωσόρισμα της Φαίης Σκορδά στους συνεργάτες της - Ο celebrity chef που θα έχει στην εκπομπή της

«Καλωσήρθες στον ΣΚΑΙ!» - Όταν η Χριστίνα Σούζη "υποδέχτηκε" την...Φαίη Σκορδά