Από TV24 Team

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 12/9, για πρώτη φορά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ καθώς τα τελευταία 9 χρόνια οι τηλεθεατές την έβλεπαν αποκλειστικά και μόνο στον ΑΝΤ1. Το άγχος μεγάλο, η συγκίνηση επίσης βαθιά (δείτε εδώ το βίντεο) αλλά το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, κλασσικά.

Η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" σε δημοσίευμά της πριν από κάποιο καιρό είχε κάνει γνωστά τα ποσά που ζητούν διάσημοι Έλληνες της τηλεόρασης ή του instagram για να διαφημίσουν κάτι στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram και η αλήθεια είναι πως σε σύγκριση με άλλους η Φαίη είναι η πιο "οικονομική" αλλά για τον απλό καθημερινό κόσμο εξίσου ακριβή (δείτε εδώ πόσα ζητάει η Τούνη και θα καταλάβετε τι εννοούμε...).

Να σημειωθεί πως η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πολύ συχνά έχει αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς της φίλους, επομένως, τα χρήματα που παίρνει δεν είναι παράλογα.

Η Φαίη Σκορδά, έχει πάνω από 1.000.000 followers και λειτουργεί περισσότερο με «πακέτα»

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», για ένα πακέτο έξι αναρτήσεων, ζητά 22.000 ευρώ, δηλαδή 3.600 ευρώ την ανάρτηση.

Η καριέρα της Φαίης

Φαίη σκορδά τιμοκατάλογος

Τον Οκτώβριο του 2004 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή «Καλημέρα» στη πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού Μακεδονία TV. Η εκπομπή διήρκησε δύο τηλεοπτικές σεζόν, μέχρι το 2006, με την ίδια να παρουσιάζει στο κοινό τα καλλιτεχνικά νέα της ημέρας, να φιλοξενεί στο πλατό της εκπομπής πρόσωπα του ΑΝΤ1 αλλά και πολλούς καλλιτέχνες στα πρώτα τους βήματα ενώ έκανε συνδέσεις με περιοχές ανά την Ελλάδα από τη Θεσσαλονίκη.

Τον Αύγουστο του 2006, δέχεται πρόταση από την τότε διευθύντρια προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, Ζήνα Κουτσελίνη και υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με το σταθμό. Μετά από ένα μήνα στις 4 Σεπτεμβρίου, βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα του ALTER παρουσιάζοντας στη μεσημεριανή ζώνη τη gossip εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» όπου η παρουσία της συνεχίζεται για τις επόμενες τέσσερις σεζόν, μέχρι τον Ιούνιο του 2010.

Το 2010 μαζί με τον τότε σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας με το MEGA, αναλαμβάνοντας στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη την εκπομπή «Πρωινό mou». Η παρουσία τους στο MEGA θα συνεχιστεί για τρεις τηλεοπτικές σεζόν, μέχρι το 2013. Τη σεζόν 2011-2012, παράλληλα με τη δεύτερη σεζόν του «Πρωινού mou», αναλαμβάνει και την παρουσίαση της 18ης σεζόν της ψυχαγωγικής εκπομπής «Mommy: Το Παιδί μου κι Εγώ» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Το καλοκαίρι του 2013, Σκορδά και Λιάγκας πήραν μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1 και για τις επόμενες τρεις σεζόν, παρουσίαζαν τη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό». Από το 2016 έως το 2021, αναλαμβάνει μόνη της τη παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής. Τη σεζόν 2021-22 παρουσίασε και πάλι την εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Τον Ιούλιο του 2022, ανακοινώθηκε επίσημα η αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1 ενώ λίγες μέρες μετά ανακοινώθηκε η μεταγραφή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Εκεί, τη σεζόν 2022-2023 παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το έβαλε στο πλατό του Πρωινού μας για καλοτυχία - Το έχει για γούρι και η Ελένη Μενεγάκη αλλά και η Φαίη Σκορδά

"Μου έλειψε να..." - Το καρφί της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα του Πρωινού μας για το Γιώργο Λιάγκα