Από Ελένη Μήτση

H Kατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι δύο πολύ έμπειρες παρουσιάστριες με τον Alpha να τις τιμάει εδώ και πολλά χρόνια με τις επιτυχημένες εκπομπές, που κάνουν στον σταθμό.

Μια παρεξήγηση ήταν αρκετή για να τις φέρει σε ρήξη δημόσια, με την Τσιμτσιλή να κάνει ένα αρνητικό σχόλιο στην Κατερίνα. Τη Δευτέρα 12/9 ωστόσο, αποφάσισαν με έναν πολιτισμένο και χιουμοριστικό τρόπο να λύσουν την πολύ απλή κόντρα τους, αποτελώντας πλέον παρελθόν.

Η live συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Θέλω να λυθεί μια παρεξήγηση επειδή μου στέλνουν και πολλά μηνύματα. Επειδή και εγώ είμαι πάρα πολύ αυθόρμητη, όλα αυτά τα χρόνια και σε άλλο κανάλι που ήμουν, υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση με τη Σταματίνα και με την εκπομπή της και την αρχισυντάκτριά της τη Μαίρη Παλιαλέξη.

Δηλαδή ό,τι είναι το λέμε στον αέρα, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό, πρέπει να το πούμε. Σε καμία περίπτωση δε μας είπε το κανάλι ότι υπάρχει θέμα. Η Σταματίνα με πήρε με τη μια τηλέφωνο. Είσαι μια κυρία».

«Γενικώς όταν υπάρχει μια παρεξήγηση τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά. Κι ακόμα και αν κάποιες στιγμές έχει στεναχωρηθεί η μια από την άλλη, χωρίς να έχει γίνει συνειδητά ή επί τούτου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να πάρουμε η μια την άλλη τηλέφωνο και να το λύσουμε».

Η απάντηση της Καινούργιου στην Τσιμτσιλή που τις έφερε σε ρήξη

Η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μπορεί να είναι γεγονός, αφού η ξανθιά παρουσιάστρια επιτέλους ανακοίνωσε τα ευχάριστα, όμως φαίνεται πρόσωπα, που δεν έχουν καμία σχέση ή και πολύ παλιότερη συγκρούονται μεταξύ τους.

Η εγκυμονούσα έχει χειριστεί το ζήτημα με λεπτότητα, από την άλλη ένα σχόλιο που έκανε η Καινούργιου για τον Σταθοκωστόπουλο, ενόχλησε την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πάνελ της, οι οποίοι και σχολίασαν αρκετή ώρα. Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα, που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, έδωσε τη δίκη της ενοχλημένη απάντηση την Πέμπτη 8/9.

«Θέλω να πω κάτι που με στεναχώρησε. Εγώ σχολίασα με τόση χαρά, μέσα από την καρδιά μου. Χαίρομαι που είναι ευτυχισμένοι… Μίλησα τόσο ωραία και ξαφνικά σήμερα το πρωί στενοχωρήθηκα με το Happy Day που έμειναν σε αυτό το κομμάτι.

Σχολίαζαν τόση ώρα αν εγώ έκανα καλά κι αν έχει ενοχληθεί η οικογένεια που είπε για τον μπαμπά κάτι αυθόρμητο. Πραγματικά μπορεί να ήταν και λάθος μου που το είπα έτσι στον αέρα, αλλά το είπα τελείως αυθόρμητα.

Το να γίνει αυτό θέμα σήμερα, ενώ έχω μιλήσει τόσο ωραία και να μείνουμε σε κάτι που μπορεί να ήταν και φάουλ μου και για 10 λεπτά να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο, με ενόχλησε. Στενοχωρήθηκα… Τι να πω;

Μη μένετε στα αρνητικά, γενικώς θέλω να το πω αυτό αν θέλετε να κάνετε θέματα, μείνετε στη θετική πλευρά και στην καλή διάθεση που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε άνθρωπος. Μη μένετε στα αρνητικά, παρακαλώ πάρα πολύ! Ειδικά σε τόσο χαρμόσυνα γεγονότα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Happy Day VS MEGA Καλημέρα: Ποια κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό στην πρεμιέρα; Τσιμτσιλή ή Μελέτη;

«Ήταν έγκυος σε...» - Αφοπλιστική η Κατερίνα Καινούργιου για όσα γράφονται σχετικά με τα προσωπικά της