Από Ελένη Μήτση

Μια από τις πολυσυζητημένες εγκυμοσύνες είναι αυτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία δεν θέλει να κάνει κάποια επίσημη δήλωση για όσα ζει, όμως μετά τις φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν είναι πια σίγουρο.

Μέσα από το Super Κατερίνα είδαμε την παρουσιάστρια να κάνει δηλώσεις για το ζήτημα, μιας και ήταν ζευγάρι με τον νυν σύντροφο της Κωνσταντίνας, τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Αυτό που έκανε εντύπωση σε πολλούς είναι τα σχόλια της Κατερίνας για τον Βασίλη, τα οποία και σχολίασε η Τσιμτσιλή την Πέμπτη 8/9 με την ομάδα της.

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για όσα είπε η Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου

«Έβλεπα λίγο αυτή τη συζήτηση που έγινε με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τη σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και ένιωσα λίγο άβολα παιδιά. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Θεωρώ ότι η Κατερίνα Καινούργιου που είναι ένα κορίτσι που έχει προχωρήσει τη ζωή της κι όπως είπε, δεν ήταν για εκείνη η πιο σοβαρή της σχέση, τι χρειάζεται να επικοινωνήσει αυτές τις λεπτομέρειες, όπως το ότι δεν τον ήθελε ο πατέρας της;».

«Κατ’ αρχήν, αν έχει μία τέτοια διαφωνία ο πατέρας σου, δεν μένεις τρία χρόνια με έναν άνθρωπο. Εγώ πιστεύω ότι η Κατερίνα το είπε όντως αυθόρμητα και είμαι σίγουρη ότι με τον τρόπο της ίσως κατάλαβε πως δεν ακούστηκε πολύ ωραίο.

Επειδή είναι ένα κορίτσι που τιμά τις επιλογές της και όλοι είχαμε παρελθόν πριν τον άνθρωπο με τον οποίο κάναμε οικογένεια. Εμείς αυτή τη στιγμή θέλουμε το παρόν και το μέλλον να είναι ο άνδρας που διαλέξαμε».

«Όταν τελειώνει μία ιστορία το να λες ότι δεν τον ήθελε η μάνα σου, η ξαδέρφη σου δεν χρειάζεται. Σέβεσαι τις επιλογές σου γιατί με έναν άνθρωπο έχεις υπάρξει 2, 3, 5 χρόνια μαζί».

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη (6/9) εκπομπή της, θέλησε να κάνει με τη σειρά της ένα σχόλιο για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία όπως είναι γνωστό, βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης, ωστόσο έχει επιλέξει να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ το ξέσπασμά της για την εγκυμοσύνη της).

«Και μένα πολλές φορές που με ρωτάνε… Δε ξέρω, λένε πως η Σπυροπούλου είναι έγκυος. Δε ξέρω, το λένε. Εγώ με τον Βασίλη ήμουν πολλά χρόνια. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε αλλά όταν με ρωτάνε λέω, “παιδιά μακάρι”.

Δε μιλάω, δεν έχω καμιά σχέση μαζί του τόσα χρόνια αλλά χαίρεσαι, λες “μακάρι”. Ειδικά όταν έχεις προχωρήσει τη ζωή σου λες μακάρι και μόνο καλά εύχεσαι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Happy Day VS MEGA Καλημέρα: Ποια κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό στην πρεμιέρα; Τσιμτσιλή ή Μελέτη;

Την τραβούσε να τη δείξει στο κοινό - Στην πρεμιέρα του Happy Day η μαμά της Σταματίνας Τσιμτσιλή