Από Ελένη Μήτση

Εδώ και πάρα πολύ καιρό τα μέσα μιλούν για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την ίδια να μην θέλει να κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της, φυλάσσοντας το σαν οικογενειακό μυστικό.

Μπορεί τα πειστήρια να υπήρχαν, όμως έπρεπε να περάσουν πάνω από 5 μήνες για να νιώσει έτοιμη η παρουσιάστρια και έτσι την Πέμπτη 8/9 έκανε την πρώτη και επίσημη ανάρτηση της στο instagram με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει το γεγονός, πως μετά την τόση πίεση, που δεχόταν για την αποκάλυψη, με την παρούσα ανάρτησή της εξήγησε αναλυτικά τους λόγους, που κινήθηκε με μυστικότητα τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη της

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη.
Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο.

Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της.

Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει.
Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας».

Σπυροπούλου εγκυος
konstantinaspyropoulou - instagram

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη (6/9) εκπομπή της, θέλησε να κάνει με τη σειρά της ένα σχόλιο για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία όπως είναι γνωστό, βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης, ωστόσο έχει επιλέξει να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ το ξέσπασμά της για την εγκυμοσύνη της).

«Και μένα πολλές φορές που με ρωτάνε… Δε ξέρω, λένε πως η Σπυροπούλου είναι έγκυος. Δε ξέρω, το λένε. Εγώ με τον Βασίλη ήμουν πολλά χρόνια. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε αλλά όταν με ρωτάνε λέω, “παιδιά μακάρι”.

Δε μιλάω, δεν έχω καμιά σχέση μαζί του τόσα χρόνια αλλά χαίρεσαι, λες “μακάρι”. Ειδικά όταν έχεις προχωρήσει τη ζωή σου λες μακάρι και μόνο καλά εύχεσαι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν σας επιτρέπω...» - Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

Προσπάθησε να την κρύψει αλλά δεν τα κατάφερε - Το βίντεο της Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα