Από Ελένη Μήτση

Πρεμιέρα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου τη Δευτέρα 5/9 μέσα από τον Alpha και το Super Kατερίνα με την ίδια να είναι ανανεωμένη και παράλληλα πολύ απλή σε σχέση με τις έντονες εμφανίσεις, που μας έχει συνηθίσει να κάνει/

Λίγο την πρώτη αυτή λοιπόν εκπομπή παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day και μάλιστα μεταξύ των όσων είπε η Κατερίνα μίλησε και για την προσωπική της ζωή και μάλιστα για όλα εκείνα τα δημοσιεύματα, που αφορούν στα προσωπικά της και από ό,τι είπε τα περισσότερα είναι ψευδή.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για

«Καμιά φορά περνάω από το περίπτερο και βλέπω κάτι φυλλάδες που γράφουν για όλους μας και αναρωτιέσαι “τι είναι αυτό;”. “Η Καινούργιου έχασε πέντε παιδιά, ήταν έγκυος σε πεντάδυμα”. Διαβάζω κάτι αστεία πράγματα και τώρα να κάτσεις να απαντήσεις; Αν ένα σοβαρό μέσο γράψει κάτι άσχημο για μένα θα κινηθώ αντίστοιχα».

Η απόφαση του ALPHA για το Super Κατερίνα

Μπορεί αυτή την εποχή η Κατερίνα Καινούργιου να κάνει διακοπές με τις φίλες της, ενώ ξεπερνάει τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο ετοιμάζεται για έναν νέο χειμώνα στο πόστο της στο Super Κατερίνα άκρως ανανεωμένη.

O ALPHA έχει κάνει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν και έχει ήδη αποφασίσει ποια μέρα θα κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Mega, και ο ALPHA ετοιμάζει τις πρεμιέρες του νωρίς μέσα στον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και η Κατερίνα Καινούργιου έκαναν πρεμιέρα τη Δευτέρα 5/9.

Το Super Κατερίνα μάλιστα έχει άκρως ανανεωμένο πάνελ, μιας και στο πλευρό του θα έχει τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος επιστρέφει στην εκπομπή μετά από έναν χρόνο, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Ξενοφώντα Σκιντζή.

Στην εκπομπή βέβαια παραμένει ο Γιάννης Πουλόπουλος, παρά τα όσα είχαν ειπωθεί για την αποχώρησή του από την τηλεόραση. Τη θέση του στην εκπομπή εξασφάλισε για ακόμη μία χρονιά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος (όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου), ο οποίος ωστόσο θα έχει διαφορετικό ρόλο.

Συγκεκριμένα θα έχει μία δική του στήλη, η οποία θα παραπέμπει στη στήλη που έχει ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day, όπου σχολιάζει τα θέματα της επικαιρότητας.

Κατερίνα Καινούργιου πρεμιέρα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άσχημα νέα για την Ιωάννα Μαλέσκου - Ανακοινώθηκε στο Super Κατερίνα

«Μπορεί για τον καθένα...» - Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου για την επιστροφή της εκπομπής της