Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη σημερινή (6/9) εκπομπή της, θέλησε να κάνει με τη σειρά της ένα σχόλιο για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία όπως είναι γνωστό, βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης, ωστόσο έχει επιλέξει να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ το ξέσπασμά της για την εγκυμοσύνη της).

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Και μένα πολλές φορές που με ρωτάνε… Δε ξέρω, λένε πως η Σπυροπούλου είναι έγκυος. Δε ξέρω, το λένε. Εγώ με τον Βασίλη ήμουν πολλά χρόνια. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε αλλά όταν με ρωτάνε λέω, “παιδιά μακάρι”.

Δε μιλάω, δεν έχω καμιά σχέση μαζί του τόσα χρόνια αλλά χαίρεσαι, λες “μακάρι”. Ειδικά όταν έχεις προχωρήσει τη ζωή σου λες μακάρι και μόνο καλά εύχεσαι», είπε χαρακτηριστικά.

Γιατί είχαν χωρίσει με τον Σταθοκωστόπουλο

Η Καινούργιου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

Εξέθεσα τα προσωπικά μου χωρίς να φταίω, αλλά συγχρόνως δίνοντας εγώ το δικαίωμα, κι αυτό έκανα κακό στη σχέση μου. Έπρεπε να μειώσω τις συνεντεύξεις για τον δεσμό μου και τις δηλώσεις για το πόσο ερωτευμένη ήμουν με τον Βασίλη (σ.σ. Σταθοκωστόπουλο). Βιάστηκα να δηλώσω ότι είναι «ο άντρας της ζωής μου», παρουσίασα την εικόνα μια γυναίκας που ήταν ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας και ξαφνικά βρέθηκα μόνη, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις.

Η τελευταία μου σχέση ήταν και η πιο σοβαρή και θεωρώ ότι ήμουν πολύ σωστή, δεν έκανα τα ακραία λάθη του παρελθόντος. Ήμουν πολύ πιο συγκρατημένη, ώριμη, αποφασισμένη, ήταν η πιο ουσιαστική σχέση της ζωής μου. Συζούσαμε και αγαπιόμασταν πάρα πολύ. Βέβαια, το ότι τελείωσε η σχέση αυτή σημαίνει ότι κάναμε και οι δυο κάποια λάθη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τεράστια ανθοδέσμη και μια σπόντα για τα προσωπικά της - Αυτά ήταν τα δώρα του Κοκλώνη στην Καινούργιου για την πρεμιέρα της

«Ήταν έγκυος σε...» - Αφοπλιστική η Κατερίνα Καινούργιου για όσα γράφονται σχετικά με τα προσωπικά της