Από Πέννυ Μαστοράκου

Παρότι είχε καθυστερήσει και πολλοί αναρωτιούνταν γιατί δεν είχε βγει μέχρι στιγμής το τρέιλερ της Φαίης Σκορδά αλλά και γιατί δεν έγινε η πρεμιέρα της μαζί με τις επόμενες, η παρουσιάστρια έδωσε το σύνθημα και μέσα από δημοσίευσή της έκανε γνωστό πως ξεκινάει και εκείνη την Δευτέρα 12/9 με το Πρωινό μας, χωρίς όμως να αποκαλύπτει πολλά για τους συνεργάτες της.

Το βίντεο της Φαίης Σκορδά που τους πρόδωσε

Το μεσημέρι της Τρίτης 6/9 η παρουσιάστρια μέσα από τον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, μοιράστηκε με το διαδικτυακό της κοινό ένα βίντεο με αφορμή τα γενέθλια του συνεργάτη της, Νίκου Παρτσόλη, ο οποίος ήταν μαζί της και στον Αντ1 και την ακολούθησε στο ΣΚΑΙ.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδαμε ωστόσο στο βίντεο, διακρίναμε και άλλες γνώριμες φιγούρες, όπως της Ελεάννας Τρυφίδου, η οποία θα είναι αρχισυντάκτρια της εκπομπής, αλλά και κάποια άλλα πρόσωπα τα οποία ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν θα τα δούμε στην εκπομπή, μπροστά ή πίσω από τις κάμερες στην πρεμιέρα ή κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ έχουν ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει θέσει το δικό της βέτο στο κανάλι (δείτε εδώ ποιο είναι), ωστόσο ο σταθμός πρέπει να φροντίσει να βρει χρόνο για όλες τις εκπομπές που έχει στο πρόγραμμά του και κάπως έτσι ήρθε το πρώτο... όχι.

Σκορδά εκπομπή ΣΚΑΪ

Έτσι αποφασίστηκε, να γίνει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά δίωρη, και όχι τρίωρη όπως είχε αρχικά ακουστεί, δηλαδή να ξεκινάει στις 10:00 και να τελειώνει στις 12:00, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθούν οι Αταίριαστοι. Η παρουσιάστρια θα καλύπτει αποκλειστικά το κομμάτι της ψυχαγωγίας και στη συνέχεια η ενημέρωση θα περνάει στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξεκινάει με μεγάλη φόρα - Οι πρώτοι καλεσμένοι της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ

«Για να κάνουμε 11 μήνες διακοπές...» - Η αναφορά των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ στη Φαίη Σκορδά