Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το τέλος της συνεργασίας της Ιωάννας Μαλέσκου με το ΣΚΑΪ, άφησε την παρουσιάστρια στον «αέρα». Πολλές ήταν οι φήμες που ακούστηκαν γύρω από το όνομά της ωστόσο καμία από τις ανακοινώσεις που κυκλοφόρησαν δεν την συμπεριέλαβε.

Κάπως έτσι, έφτασε Σεπτέμβρης και η Ιωάννα Μαλέσκου δεν βρέθηκε σε καμία εκπομπή. Τον τελευταίο καιρό είχε ακουστεί μάλιστα έντονα πως η παρουσιάστρια θα αναλάμβανε ένα τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι όπως τα είχε υπολογίσει.

Η αποκάλυψη του Super Κατερίνα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Super Κατερίνα, λίγο μετά την πρεμιέρα της, αποκάλυψε πως η Ιωάννα Μαλέσκου, όχι μόνο δε θα βρίσκεται στο νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, αλλά δε θα έχει κανέναν ρόλο στην τηλεόραση.

Αναφορικά μάλιστα με το εν λόγω τηλεπαιχνίδι, παρόλο που είχε ακουστεί και το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, αποφασίστηκε από την δημόσια τηλεόραση, να το αναλάβει ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος θα παίζει και στη σειρά της ΕΡΤ, «Μία Νύχτα του Αυγούστου».

Το όλο νόημα μήνυμα της Ιωάννας Μαλέσκου μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ

Η καθημερινότητα της Ιωάννας Μαλέσκου άλλαξε σημαντικά από τη μέρα που ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Προς το παρόν, η παρουσιάστρια δεν έχει ανακοινώσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της στην ελληνική τηλεόραση, αν και οι φήμες... οργιάζουν.

Προς το παρόν η ίδια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της, ενώ καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την παραλία.

«Αυτό το καλοκαίρι κυλάει και όσο κυλάει ξε-καθαρίζουν πολλά. Τι θέλω, τι δε θέλω, τι κρατάω, τι αφήνω, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν. Είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να συμβεί αμέσως μόλις απαλλαγείς από «βάρη». Κυρίως συναισθηματικά. Τα «οικογενειακά» ας αυξάνουν», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου ΣΚΑΪ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξεκινάει με μεγάλη φόρα - Οι πρώτοι καλεσμένοι της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Αναπάντεχη αποχώρηση από το Star - «Ήρθε η στιγμή να παραιτηθώ...»