Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Βάσσου θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει μετά από 20 χρόνια από το Star.

To κανάλι θα έχει αρκετές αλλαγές φέτος και μάλιστα, μία από αυτές θα είναι και το νέο δίδυμο που θα αναλάβει την πρωινή εκπομπή του (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το ανανεωμένο Breakfast At Star).

Η ανάρτηση της Ιωάννας Βάσσου για την παραίτησή της από το Star

«Ήρθε η στιγμή να παραιτηθώ από το λατρεμένο μου STAR. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος ο οποίος τα είχε όλα. Χαρές, επιτυχίες, καταξίωση, λύπες και δύσκολες στιγμές. Έχω μάθει όμως να κρατάω μόνο τα καλά, κι αυτά θα τα κρατήσω σφιχτά σαν φυλαχτό μαζί με όσους αγαπώ.

Αγαπώ αρκετούς καλούς μου συναδέλφους με τους οποίους περάσαμε πολλά μαζί. Ο κύκλος μάλιστα ήταν τοοοοσο μεγάλος που χώρεσε κυριολεκτικά τη μισή μου ζωή. Ήταν 20 χρόνων και 5 μηνών! Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ιωάννα Βάσσου αποχώρηση Star

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: IoannaBassou instagram

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Βάσσου

Η Ιωάννα Βάσου εργάστηκε αρχικά στο κανάλι στο ελεύθερο ρεπορτάζ, καλύπτοντας την επικαιρότητα από τη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια «πολιτογραφήθηκε» Αθηναία και συνέχισε τη δημοσιογραφική της πορεία στο ελεύθερο και lifestyle ρεπορτάζ.

Με τη συμμετοχή της στα κεντρικά δελτία του Σαββατοκύριακου η Ιωάννα Βάσου δυναμώνει την ήδη δυνατή ομάδα που αποτελούν η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελένη Τσαγκά και φυσικά ο Παναγιώτης Στάθης ενώ συμμετείχε ως πανελίστρια στην εκπομπή Made in star.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Όλη η αλήθεια - Γιατί καθυστερεί η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Μεγάλη ανατροπή - Σε αυτή την εκπομπή συνεχίζει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου