Από TV24 Team

Ο Νίκος Μάνεσης αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους της γενιάς του, ενώ η εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, κάθε εβδομάδα σημειώνει εντυπωσιακά ποσοστά στον πίνακα τηλεθέασης.

Με τη νέα σεζόν ωστόσο ο έμπειρος δημοσιογράφος θα έχει να αντιμετωπίσει μία μεγάλη δυσκολία καθώς ένας αγαπημένος συνεργάτης του φεύγει από την εκπομπή και αναλαμβάνει το δικό του πρότζεκτ σε άλλο κανάλι.

Με σοβαρό ανταγωνισμό στην ενημέρωση ο Νίκος Μάνεσης και την νέα χρονιά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, απέναντι από τον Νίκο Μάνεση θα βρεθεί του χρόνου ο επί χρόνια συνεργάτης της εκπομπής, Γιώργος Γρηγοριάδης που μετακινείται στον ΣΚΑΪ. Μετά από μακρά θητεία στον ALPHA, ο δημοσιογράφος θα αναλάβει μαζί με τον Γιάννη Πιττάρα την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ 10:00-13:00.

Από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση βέβαια, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της Real, αποχώρησε και ο οικονομικό συντάκτης, Βαγγέλης Δουράκης.

Γιώργος Γρηγοριάδης Νίκος Μάνεσης

Ολική επαναφορά στην πρωινή ενημέρωση του ΣΚΑΪ

Σε φάση ολικής αναδιοργάνωσης της πρωινής ζώνης βρίσκονται τα κανάλια ενόψει της νέας σεζόν και με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές. Ονόματα της δημοσιογραφίας αλλάζουν τηλεοπτική στέγη, άλλα παραμένουν στο πόστο τους και κάποια αποκτούν νέα εκπομπή σε διαφορετική ζώνη μετάδοσης.

Μεγάλη κινητικότητα, ίσως η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στους σταθμούς με αφορμή την ανασυγκρότηση των πρωινών εκπομπών από τη νέα τηλεοπτική χρόνια. Φέτος η ενημέρωση κέρδισε κατά κράτος την ψυχαγωγία, καθώς τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας, τόσο της πολιτικής σκηνής όσο και της κοινωνίας, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των πολιτών. Ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα μεγάλος με την πρωινή ζώνη να έχει γίνει πεδίο μάχης και οι σταθμοί ετοιμάζουν ήδη τη φαρέτρα τους.

Το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζει κι εκείνο αντεπίθεση με νέα πρόσωπα. Με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» οριστικοποιείται η συνύπαρξη του Δημήτρη Οικονόμου με τον φετινό του ανταγωνιστή Άκη Παυλόπουλο που παρουσιάζει την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN. Όμως η πρωινή ζώνη δεν γίνεται καθαρά ανδρική υπόθεση. Έντονα ακούγεται ότι στον ΣΚΑΪ επιστρέφει η Ντόρα Κουτροκόη και ότι θα ενταχθεί στην εν λόγω παραγωγή. Να θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος συνεργαζόταν με τον Άκη Παυλόπουλο στο Ανοιχτό Κανάλι και στην «Ώρα Ελλάδος».

Άκης Παυλόπουλος ΣΚΑΙ

Από τον ΣΚΑΪ αναμένεται να αποχωρήσει και ο Νίκος Στραβελάκης. Τη θέση του στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Σαββατοκύριακου θα πάρει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του θα αφήσει το OPEN.

Νίκος Στραβελάκης ΣΚΑΪ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Θέλουν να την κάνουν Μενεγάκη Νο2 - Για ποια παρουσιάστρια δίνουν πολλά λεφτά στο Mega

Αυτή η νύχτα μένει: Δεν είναι μόνο η Βανδή - Ο κορυφαίος τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στη σειρά