Από TV24 Team

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο ΣΚΑΙ έχει σκοπό να αλλάξει τα πάντα στην εκπομπή προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε σεζόν του στέφεται με απόλυτη επιτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως φέτος, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά.

Τι αλλάζει στο Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, οι αλλαγές που θα γίνουν αφορούν τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (14/6) αποκαλύφθηκε πως ο σκηνοθέτης της εκπομπής έχει αποχωρήσει εδώ και δύο εβδομάδες, κάτι για το οποίο δεν έχει μιλήσει κανείς μέχρι στιγμής.

Πράσινο φως και για το The Masked Singer που συμμετέχει ο Νίκος Μουτσινάς

Αν κάτι έχουμε σε αφθονία φέτος στην ελληνική τηλεόραση αυτό είναι ποικιλία στις εκπομπές. Όλα τα κανάλια έχουν επενδύσει σε μυθοπλασία, ψυχαγωγία, ενημέρωση και ριάλιτι προκειμένου να φέρουν στους τηλεθεατές τους αυτό που επιθυμούν.

Άλλοι το καταφέρνουν και πολύ καλά μάλιστα, ενώ άλλοι έχουν μείνει στα μονοψήφια.

Μπορεί ο σταθμός του Φαλήρου να αποφάσισε να λήξει τη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, ωστόσο αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν σε ένα πρόγραμμα που δεν έχει καταφέρει να σημειώσει και τόσο καλά νούμερα τηλεθέασης φέτος και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Το show μεταμφιέσεων ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις καθώς έχει δυνατή κριτική επιτροπή και αγαπημένο παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Και ενώ το πρώτο επεισόδιο σημείωσε εντυπωσιακή τηλεθέαση, ωστόσο ήδη από την δεύτερη εβδομάδα το κοινό σταμάτησε να προτιμάει το show.

Παρόλα αυτά ο ΣΚΑΪ επιλέγει να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στο εντυπωσιακό show και έτσι κατά πάσα πιθανότητα θα το βλέπουμε στους δέκτες μας και του χρόνου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Γάλλου και του Λεωνίδα Κακούρη

Δεύτερος «χωρισμός» για Λιάγκα και Σκορδά - Το σχέδιο του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν