Από Έφη Εκίζογλου

Η νέα τηλεοπτική σεζόν το μόνο σίγουρο είναι πως θα κρύβει αρκετές εκπλήξεις - είτε ευχάριστες, είτε δυσάρεστες! Το πιο αμφιλεγόμενο μέλλον, δε, είναι αυτό της Φαίης Σκορδά που φέρεται πως είναι πια βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από το κανάλι που στήριζε (και την υποστήριζε) από το 2013 έως και σήμερα, τον ΑΝΤ1 αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο για το που θα κουρνιάσει ώστε να συνεχίσει την επαγγελματική της πορεία.

Πρώτος προορισμός ο ΣΚΑΙ. Ναι, το κανάλι του Φαλήρου την διεκδικεί κι έχουν υπάρξει παραπάνω από μια συζητήσεις αλλά τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί. Η Φαίη πήρε και την γνώμη του Γιώργου Λιάγκα. Πάντα τον συμβουλεύεται όσον αφορά τα επαγγελματικά της κι όπως θυμόμαστε όλοι ο Γιώργος δεν είχε καλή συνεργασία με το συγκεκριμένο κανάλι αλλά και πάλι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Της είπε να κάνει ότι της λέει η καρδούλα της αλλά να τους προσέχει λίγο παραπάνω, ξέρω εγώ τι σας λέω.

Δεύτερος προορισμός που τον μαθαίνετε πρώτοι από το Tv-24.gr είναι το Mega.

Ναι, ναι καλά διαβάσατε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει βάλει άτομα και πολιορκούν πολύ έντονα την Φαίη Σκορδά

Σκορδά Mega

Το Mega τόσο πέρυσι όσο και φέτος πήγε αρκετά καλά, όπως μαρτυρούσαν καθημερινά τα ποσοστά που καταγράφονταν στα μηχανάκια της AGB, και του χρόνου θέλει να πάει ακόμα καλύτερα έχοντας στο δυναμικό του την ξανθιά παρουσιάστρια. Θα μου πείτε τώρα "καλά που θα την βάλει την Φαίη; Οι ζώνες του είναι γεμάτες" και θα σας πως πως έχετε δίκιο αλλά... ξέρω ακριβώς τι σκέφτεται και τι... προτείνει!

Οι ιθύνοντες του Mega έχουν ρίξει στο τραπέζι μια πολύ βαρβάτη πρόταση: Η Δανάη φεύγει από το καθημερινό, πάει ΣΚ και κάπως έτσι η πρωινή ζώνη μένει άδεια για τα μάτια της Φαίης και μόνο, η οποία ψυχαγωγία έκανε από πάντα και στην ψυχαγωγία θέλει να συνεχίσει.

Αυτά γνωρίζω μέχρι στιγμής κι ότι τα λεφτά είναι πολλά. Η Φαίη, επίσης, είναι πολύ μπερδεμένη. Καμία οριστική απόφαση ακόμα, αλλά... θα επανέλθω! Ήταν να μη γίνει η αρχή...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

Αναστάτωση έξω από το στούντιο του ΑΝΤ1 - Βίντεο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα