Από Ελένη Μήτση

Μετά τον χωρισμό, που έπεσε σαν βόμβα στη showbiz, ένας ακόμη έγινε γνωστός και αφορά στη ζωή γνωστού ηθοποιού, τον οποίο μάλιστα βλέπουμε να συμμετέχει στη σειρά Παγιδευμένοι.

Ο λόγος για τον σκοτεινό ρόλο, που βλέπαμε ως φίλο του Θοδωρή, Παύλο Πιέρρο. Ο γνωστός ηθοποιός εδώ και έναν χρόνο ήταν πολύ καλά στα προσωπικά του, αφού είχε βρει τον έρωτα στα μάτια της δημοσιογράφου Χριστίνας Βραχάλη (δείτε εδώ κοινές φωτογραφίες τους).

Ηθοποιός από τους Παγιδευμένους χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης

Σύμφωνα ωστόσο με δημοσιεύματα της Κυριακάτικης 6/11 Real έγινε γνωστό, πως το ζευγάρι χώρισε. Πιο αναλυτικά οι κοινές τους φωτογραφίες διαγράφηκαν, ενώ στη συνέχεια ήρθαν και τα unfollow στο instagram κάτι, που σηματοδοτεί το οριστικό τέλος.

Παύλος Πιέρρος

Ποιος είναι ο Παύλος Πιέρρος

Ο διάσημος ηθοποιός έχει καταγωγή από τη Μεσσήνη και έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του επί δύο ολόκληρα χρόνια στην τηλεοπτική σειρά “Πέτα τη φριτέζα” του ΑΝΤ1, στο πλευρό των Γιάννη Μπέζου και του Φάνη Μουρατίδη, ενώ έχει παίξει και στη σειρά “Η Τελευταία Ώρα” στο κανάλι του Open.

Είναι απόφοιτος της «Αθηναϊκής Σκηνής Κάλβου – Καλαμπόκη» και από το 2011 και έπειτα εργάζεται στο χώρο των παραστατικών τεχνών. Αυτή την σεζόν τον βλέπουμε στους Παγιδευμένους, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στους Παγιδευμένους - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας η...

Λίγοι το ξέρουν - Πρώην σύντροφος της Κατερίνας Παπουτσάκη πρωταγωνιστεί στους Παγιδευμένους