Από Στέλλα Μούτσιου

Η Χριστίνα Βραχάλη είναι είναι γνωστή εξαιτίας της επιτυχημένης της καριέρας ως δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο αθλητικό ρεπορτάζ. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και ξεκίνησε να εργάζεται κανονικά το 2002 στην ΕΡΤ. Έκτοτε συνεργάστηκε και με άλλα κανάλια, αφήνοντας το στίγμα της στο ΣΚΑΪ, αφού παρέμεινε εκεί για 14 χρόνια, όμως πλέον εργάζεται σε ενημερωτικό σάιτ και διδάσκει.

Στη ζωή της έχει μπει και η υποκριτική, αλλά όχι με τον τρόπο που πολλοί θα περίμεναν. Η ίδια βρίσκεται σε σχέση με έναν πολύ γνωστό ηθοποιό, ο οποίος αυτό το διάστημα, μάλιστα, συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, Παγιδευμένοι.

Ο σύντροφος της Χριστίνας Βραχάλη από τους Παγιδευμένους

Ο λόγος για τον Παύλο Πιέρρο, που υποδύεται τον φίλο του Θοδωρή (δείτε εδώ τι θα του συμβεί) που είναι πίσω από τα σίδερα της φυλακής και είναι μπλεγμένος σε πολλές μυστήριες καταστάσεις.

Είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι του 2021, όπου γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα. Έχουν πολλά κοινά, καθώς η γυμναστική και το υγιεινό lifestyle είναι το στοιχείο τους. Μάλιστα, ζουν κάτω από την ίδια στέγη και περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο μαζί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χριστίνα Βραχάλη σύντροφος από τους Παγιδευμένους

Χριστίνα Βραχάλη σύντροφος

Ποιος είναι ο Παύλος Πιέρρος

Ο διάσημος ηθοποιός έχει καταγωγή από τη Μεσσήνη και έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του επί δύο ολόκληρα χρόνια στην τηλεοπτική σειρά “Πέτα τη φριτέζα” του ΑΝΤ1, στο πλευρό των Γιάννη Μπέζου και του Φάνη Μουρατίδη, ενώ έχει παίξει και στη σειρά “Η Τελευταία Ώρα” στο κανάλι του Open.

Είναι απόφοιτος της «Αθηναϊκής Σκηνής Κάλβου – Καλαμπόκη» και από το 2011 και έπειτα εργάζεται στο χώρο των παραστατικών τεχνών. Αυτή την σεζόν τον βλέπουμε στους Παγιδευμένους, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Η τελευταία ελπίδα του Δημήτρη για να σώσει τον Θοδωρή - Επιστρέφει στη ζωή τους ο...

Παγιδευμένοι spoiler: Παντρεύονται ο Δημήτρης και η Άννα; Όλη η αλήθεια για την σχέση τους