Από Πέννυ Μαστοράκου

Η μοίρα δεν φαίνεται πως έχει σκοπό να χαμογελάσει στην οικογένεια της Άννας, την οποίας ο κόσμος της θα καταρρεύσει για ακόμη μία φορά στους Παγιδευμένους, καθώς έχει ήδη χάσει την αδερφή της και και τον πατέρα της, και δεν έχει σκοπό να χάσει κανέναν άλλον.

Όμως μία ακόμη συμφορά πρόκειται να τους χτυπήσει (και αυτό δεν είναι το σχέδιο εκδίκησης του Άγγελου) και να την φτάσει πάλι στα όριά της, και έχει να κάνει με την ανιψιά της Λίνα, η οποία εκβιάζεται από τον Άγγελο και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας για να γλυτώσει!

Η Λίνα θέλει να βάλει τέλος στην ζωή της

Έπειτα από την απόφασή της να ασχοληθεί με την κολύμβηση, και μάλιστα κυνηγάει την πρωτιά και έχει πειστεί πως αν πάρει αναβολικά θα το καταφέρει! Αυτό το γνωρίζει ο Άγγελος και την απειλεί πως θα αποκαλύψει σε όλους τι κάνει προκειμένου να πάρει την θέση που θέλει!

Σοκ στους Παγιδευμένους

Με τις κινήσεις του καταφέρνει και την φτάνει στα όριά της σε σημείο που αποπειράται να αυτοκτονήσει για να μην αποκαλύψει ο Άγγελος ότι παίρνει αναβολικά. Η Άννα μέσα σε όλα ανακαλύπτει πως ο Άγγελος εκβίαζε την Λίνα και τότε...Η συνέχεια στις οθόνες μας!

To teaser του νέου επεισοδίου των «Παγιδευμένων»

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο teaser που έβγαλε ο ΑΝΤ1 για το νέο επεισόδιο, ο Άγγελος, μπορεί να βρίσκεται στη φυλακή ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχει σχεδιάσει να πάρει την εκδίκησή του και να απαντήσει σε όλους όσους τον έφεραν σε αυτή τη θέση.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, «Παγιδευμένοι», η προφυλάκιση του Άγγελου πρόκειται να πυροδοτήσει μια σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις που θα τους επηρεάσουν όλους. Ο αληθινός χαρακτήρας του πλέον αποκαλύπτεται. Συνεργός του ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν που θα τον βοηθήσει στα σχέδιά του.

Κι αυτό είναι η Κλειώ, η θεία του και αδελφή του Αλέκου. «Σε κάλεσα για να με βοηθήσεις. Θέλω να γίνεις δικηγόρος μου και να με βγάλεις από εδώ. Δεν έχω να σου δώσω δεκάρα τσακιστή αλλά μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις εκδίκηση από τον πατέρα μου», της λέει, κι εκείνη δέχεται.

Το σχέδιο εκδίκησης του Άγγελου αρχίζει να μπαίνει σε εφαρμογή με τη βοήθεια της Κλειώς και τους τρομοκρατεί όλους! Έναν-έναν (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter για το ξέσπασμα που είχε ο Σταύρος στον Άγγελο).

Ο Άγγελος ξεκινάει λοιπόν από την εξωτερική του εμφάνιση, μιας και μετά την είσοδό του στη φυλακή ξυρίζει το κεφάλι του και αλλάζει τελείως την εμφάνισή του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα - Οι Παγιδευμένοι κάνουν πάταγο στο εξωτερικό

Παγιδευμένοι Spoiler: Νέο πρόσωπο "βόμβα" στη σειρά - Μπαίνει στα επόμενα επεισόδια