Από Ελένη Μήτση

Η αγαπημένη Κατερίνα Παπουτσάκη είναι πολύ δραστήρια στα επαγγελματικά της, καθώς πρόσφατα έγινε γνωστό, πως ανέλαβε και ρόλο τραγουδίστριας με την εμφάνισή της στο Σταυρό του Νότου.

Παράλληλα μια ακόμα είδηση γνωστοποιήθηκε σχετικά με τα προσωπικά της, καθώς μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της και πατέρα των δύο γιών της, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Παπουτσάκη παίζει σήμερα στους Παγιδευμένους

Οι σχέσεις της ηθοποιού πριν από τον Παναγιώτη Πιλαφά ήταν αρκετές, ωστόσο κάποιες δεν είχαν γίνει πολύ γνωστές. Μια από αυτές, που θα σας θυμίσουμε εμείς, είναι ο Πέτρος Λαγούτης εξίσου ηθοποιός, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στους Παγιδευμένους.

Παγιδευμένοι - Ανδρέας

Τι είχε πει η ηθοποιός για τη γνωριμία με τον πρώην σύζυγό της

«Το ήξερα από την αρχή πως ήταν 'meant to be'. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου!» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για την guest εμφάνισή της στο Κωνσταντίνου και Ελένης

«Σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με...» - Το ακραίο περιστατικό που βίωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη