Από TV24 Team

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια γάμου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το ζευγάρι χώρισε στις αρχές του Φθινοπώρου, ωστόσο προς το παρόν, κανένας από τους δύο δεν έχει επιλέξει να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο.

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Καθόλου δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα και τα παιδιά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σκεφτόμουν ίσως κάνω παιδί μετά τα 30 μόνη μου και μπορεί να υιοθετούσα ένα παιδί.

Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω το δικό μου παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν απ’ όταν ήμουν 10 χρονών. Μέχρι τα 30 μου έβλεπα τις μανάδες στο δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα, “Θεέ μου, τι κάνουν”», είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, αποφάσισαν να κάνουν unfollow από τα social media ο ένας τον άλλο, ωστόσο έχουν κρατήσει τις κοινές τους αναρτήσεις (δείτε εδώ φωτογραφίες από την τελευταία κοινή τους έξοδο).

Η τελευταία κοινή ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά

Παπουτσάκη Πιλαφάς χωρισμός

Τι είχε πει η ηθοποιός για τη γνωριμία τους

«Το ήξερα από την αρχή πως ήταν 'meant to be'. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό!» - Η αντίδραση της Κατερίνας Παπουτσάκη σε ερώτηση δημοσιογράφου του Γεια σου

«Δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου!» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για την guest εμφάνισή της στο Κωνσταντίνου και Ελένης