Από TV24 Team

Μπορεί η μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια να μετράει πολλά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο η Αφροδίτη Λιάντου έκανε την «παρθενική» της εμφάνιση στην τηλεόραση πέρυσι, μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς.

Η νεαρή ηθοποιός που υποδύεται τη «Μυρτάλη», σπούδαζε μουσική στο Λονδίνο, ωστόσο μέσα της είχε το μικρόβιο της υποκριτικής.

«Ήξερα από μικρή ότι θα φύγω για την Αγγλία, γιατί δεν μπορούσα να σπουδάσω εδώ αυτό που ήθελα. Η μαμά μου το είχε δεδομένο. Με πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε: “Θα κάνουμε μια νέα σειρά και θέλω να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο”.

Αν δεν είχα κάνει πρόβες με τη μητέρα μου, δεν ξέρω αν θα είχα πάρει το ρόλο. Με άγχωναν συγκεκριμένες σκηνές και το έβλεπα βήμα – βήμα», είχε εξομολογηθεί η ίδια λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα του πρώτου κύκλου της Γης της Ελιάς.

Η συμπεριφορά της Αφροδίτης Λιάντου πίσω από τις κάμερες της Γης της Ελιάς

Στον φετινό κύκλο, ο χαρακτήρας της, η «Μυρτάλη», έχει αλλάξει πολύ. Έχοντας πάρει την περιουσία του πατέρα της, έχει δείξει ένα πολύ σκληρό πρόσωπο, ενώ στην προσωπική της ζωή «παίζει» με δύο άντρες, τον Χρήστο και τον Αλέξη (δείτε εδώ τι κατάληξη θα έχει αυτή η ιστορία).

Στην πραγματικότητα ωστόσο, η Αφροδίτη Λιάντου είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα που έχει καταφέρει να δημιουργήσει εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους συνεργάτες της στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

Αρχικά, κάνει κολλητή παρέα με την τηλεοπτική κολλητή της «Μαρίνα», δηλαδή την Αντιγόνη Νεοφύτου. Οι δύο ηθοποιοί περνούν πολύ χρόνο μαζί τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε, οι δύο φίλες μαζί με άλλους πρωταγωνιστές της σειράς, έκαναν κοινές διακοπές.

Γη της Ελιάς Αφροδίτη Λιάντου

Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τη νεαρή πρωταγωνίστρια, η οποία με το ταλέντο της και τον χαρακτήρα της δείχνει πως θα κάνει πολλά στον χώρο της υποκριτικής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι γνωστός και κούκλος ηθοποιός - Αυτός είναι ο πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου και πρώην της Εβελίνας Παπούλια

"Ένα όμορφο ταξίδι μόλις τελείωσε" - Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λιάντου που προκάλεσε πληθώρα συναισθημάτων