Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Αφροδίτη Λιάντου και η Αντιγόνη Νεοφύτου υποδύονται τις τηλεοπτικές «Μυρτάλη» και «Μαρίνα» αντίστοιχα στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Οι δυο τους κάνουν τις κολλητές στο σίριαλ και έτσι οι κοινές ώρες γυρισμάτων τις έφεραν πολύ κοντά και στην πραγματική ζωή.

Οι δυο ηθοποιοί περνούν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας τους μαζί και έτσι συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Και μπορεί στα επεισόδια που προβάλλονται αυτές τις μέρες οι χαρακτήρες τους να βρίσκονται σε σύγκρουση μιας και η Μαρίνα εξηγεί στη Μυρτάλη πως είναι λάθος η απόφασή της να δεθεί ερωτικά με τον Αλέξη, ωστόσο στην πραγματικότητα, Λιάντου και Νεοφύτου είναι αχώριστες.

Το βίντεο της «Μαρίνας» και της «Μυρτάλης» από τη Γη της Ελιάς στο TikTok

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν καταφέρει πριν από λίγο καιρό να γίνουν viral στο διαδίκτυο μιας και είχαν ανεβάσει στο TikTok ένα κοινό βίντεο από τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς.

@antigonineophytou

Μοιάζουμε; 👩🏼👩🏻 @aphrodite_music

♬ πρωτότυπος ήχος - Αλητάκι_LL5

Ο σύντροφος της Αντιγόνης Νεοφύτου

Την Αντιγόνη Νεοφύτου τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά πέρυσι μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς (δείτε εδώ ένα καυτό αποκλειστικό για τη συνέχεια της σειράς), εκεί όπου υποδύεται τη Μαρίνα, την κολλητή φίλη της Μυρτάλης που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν ο χαρακτήρας εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της σειράς και όχι άδικα αφού ο τηλεοπτικός της έρωτας με τον Μάνο και η χημεία που βγάζει μπροστά στο γυαλί με τον Τάσο Ιορδανίδη, έχουν καθηλώσει το κοινό.

Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται πως πηγαίνουν εξαιρετικά για εκείνη και στην προσωπική της ζωή ,μιας κια όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Night Out, είναι μαζί με τον σύντροφό της εδώ και 3 χρόνια.

«Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο κουλ από εμένα. Είμαστε μαζί σχεδόν 3 χρόνια. Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο», είχε πει η Αντιγόνη Νεοφύτου για τον αγαπημένο της σύντροφο.

Η ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον σκηνοθέτη, Γιώργο Ευαγγέλου, ενώ πρόσφατα οι δυο τους πραγματοποίησαν και ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ρώμη, από το οποίο μοιράστηκαν αρκετές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.

Αντιγόνη Νεοφύτου Ρώμη

Βέβαια οι δυο τους δεν ανέβασαν καμία κοινή φωτογραφία μιας και έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάπως έτσι, οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες.

Αντιγόνη Νεοφύτου σύντροφος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Ένα όμορφο ταξίδι μόλις τελείωσε" - Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λιάντου που προκάλεσε πληθώρα συναισθημάτων

Χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου - Το βίντεο της Ιφιγένειας Τζόλα που έφερε θύελλα αντιδράσεων