Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η ομοιότητα της αγαπημένης πρωταγωνίστριας της Γης της Ελιάς, Αφροδίτης Λιάντου με την μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια είναι πάρα πολύ μεγάλη. Δεν είναι λίγες οι φορές που η νεαρή ηθοποιός σε κάποιες σκηνές της μας θυμίζει πολύ έντονα την αγαπημένη της μητέρα.

Μαμά και κόρη είναι πολύ κοντά ενώ πολύ συχνά πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, ενώ η ίδια τονίζει πως δεν τη φοβίζει η σύγκριση με τη μητέρα της, αλλά αντίθετα την τιμά. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως σπάνια, βλέπουμε τον πατέρα της Αφροδίτης Λιάντου, τον πρώην σύζυγο της Εβελίνας Παπούλια.

Ο πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου και πρώην της Εβελίνας Παπούλια

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάντο, τον γοητευτικό ηθοποιό που έκλεψε την καρδιά της Εβελίνας Παπούλια στα τέλη της δεκαετίας του 90. Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 1999 ενώ ήδη είχε γεννηθεί η κόρη τους Αφροδίτη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον καιρό που η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες», ενώ παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο οπού η Εβελίνα κατέφθασε με ένα καΐκι. Το τέλος: Χώρισαν οριστικά υστέρα από δυο μήνες.

Λιάντου πατέρας
NDP

Το πρώην ζευγάρι όλα τα χρόνια που πέρασαν μετά από το διαζύγιό τους φρόντισαν να μεγαλώσουν την κόρη τους με αγάπη και ισορροπία. Οι σχέσεις τους ήταν πάντα όμορφες και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να μοιράζονται όλα όσα έπρεπε για το μεγάλωμα της Αφροδίτης.

Ο Γιώργος Λιάντος παντρεύτηκε το 2016 για δεύτερη φορά -αρχικά- με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη & Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα όμορφο εκκλησάκι στις Μηλιές Πηλίου, έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και βάφτισαν τη λίγων μηνών κόρη τους, με κουμπάρους τη Γιάννα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπούρα. Στο γάμο, φυσικά, ήταν η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έριξαν» το διαδίκτυο - Το βίντεο της Μαρίνας και της Μυρτάλης από τη Γη της Ελιάς που έκανε πάταγο

"Ένα όμορφο ταξίδι μόλις τελείωσε" - Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λιάντου που προκάλεσε πληθώρα συναισθημάτων