Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι μόνο η αρχή του β' κύκλου και οι εξελίξεις είναι τόσο καταιγιστικές που δεν προλαβαίνουμε να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει! Στην Γη της Ελιάς και την Αρεόπολη επικρατεί το χάος καθώς μπορεί στα επόμενα επεισόδια ο Χρήστος να τρώει μεγάλη σφαλιάρα αφότου πιάσει στα πράσα την Μυρτάλη με τον Αλέξη, ωστόσο έρχεται και η σειρά του τελευταίου να βιώσει το αντίστοιχο συναίσθημα (δείτε εδώ την συμπεριφορά του προς τον Χρήστο ενώ του λέει ψέματα)

Ο Αλέξης μπουκάρει σπίτι της Μυρτάλης!

Η μοίρα πάντα περιμένει στην γωνία και περιμένει για να κάνεις το λάθος και να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα και έτσι και έγινε! Λίγες μέρες μετά το σκηνικό στην πισίνα και αφού ο Χρήστος και η Μυρτάλη προσπαθούν να κάνουν μία νέα αρχή, ο Αλέξης υποψιάζεται πως είναι και πάλι μαζί και αυτός στο περιθώριο και η τρέλα του επιστρέφει!

Ένα βράδυ εισβάλει κρυφά στο σπίτι της Μυρτάλης, και εκεί δεν πιστεύει στα μάτια του με αυτό που αντικρίζει! Μπροστά του η Μυρτάλη κοιμάται στην αγκαλιά του Χρήστου και εκείνος δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Θα δούμε πάλι τον κακό του εαυτό;

Γη της Ελιάς

Η νέα γυναίκα στη ζωή του

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς, καθώς πέρα από το σημερινό (29/9) επεισόδιο στο οποίο ο Ισίδωρος θα την αποστομώσει, η ίδια κινδυνεύει να χάσει κι τον καινούριο της έρωτα.

Ενώ αφέθηκε στα δίχτυα του Αλέξη, στο σίριαλ θα εισβάλει η Κατερίνα, η φίλη της νεκρής Στέλλας, η οποία πέρα από την οικογένεια της κολλητής της έχει στόχο να καταστρέψει πολλές ζωές. Η παρουσία της θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στη σχέση του νέου ζευγαριού, λοιπόν, εφόσον η ίδια θα αρχίσει να φλερτάρει με τον πρώτο.

Πρώτος της "στόχος" γίνεται ο Άρης, τον οποίο γνωρίζει ένα βράδυ σε ένα μπαρ. Εκείνος, απογοητευμένος από τη στάση της Ευτυχίας, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της και ξαφνικά καταλήγουν να παιρνούν μαζί μία νύχτα πάθους. Όμως, η Κατερίνα δεν έχει ιδέα για ποιον πρόκειται.

Την επόμενη μέρα, τον συναντά στο καφενείο του Πότη και παριστάνει πως δε τον ξέρει, με αποτέλεσμα ο Άρης αρχίζει να διχάζεται ξεκινώντας τις έρευνες, διότι η ιστορία που του πούλησε δεν του "κολλάει". Τότε γνωρίζει και τον Αλέξη και η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, σφού δεν τον αφήνει σε ησυχία.

Μυρτάλη Αλέξης Η Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: "Στα τσακίδια" - Μεγάλη σφαγή μεταξύ Στάθη & Εύας

"Ένα όμορφο ταξίδι μόλις τελείωσε" - Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λιάντου που προκάλεσε πληθώρα συναισθημάτων