Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας από τους ηθοποιούς που έχουν γράψει ιστορία με τους ρόλους τους, αφού πάντοτε έπαιζε σε επιτυχημένες σειρές και οι ρόλοι του είναι πολύ χαρακτηριστικοί. Το τελευταίο σίριαλ στο οποίο συμμετείχε ήταν στο κανάλι του ΑΝΤ1, στις Άγριες Μέλισσες, και παρόλο που ήταν ο "κακός" της υπόθεσης έγινε ακόμη πιο αγαπητός στο κοινό.

Ένας επίσης από τους ρόλους που τον έκαναν να μείνει χαραγμένος στο μυαλό του κόσμου ήταν εκείνος στης "Αγάπης Μαχαιριά", αλλά και αυτός στη "Επιστροφή". Αυτή τη σεζόν θα τον δούμε στο "Μαύρο Ρόδο" (δείτε εδώ ποιον θα υποδυθεί) που έρχεται στο MEGA και είναι πολλά υποσχόμενο, και όχι μόνο.

Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος είναι παντρεμένος δύο φορές, και από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει έναν γιο, ενώ από τον δεύτερο με την Αλίκη Στεφανοπούλου απέκτησε δύο παιδιά, την Ηλιάνα και τον Βαγγέλη.

Η καταγωγή του Λεωνίδα Κακούρη

Κάτι που αξίζει να γνωρίζουμε για τον ηθοποιό είναι πως γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1968, όμως αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, η καταγωγή του δεν είναι ελληνική. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός γεννήθηκε στο εξωτερικό σε μία χώρα που χαρακτηρίζεται για την αυστηρότητά της. Ο λόγος για την Γερμανία.

Λεωνίδας Κακούρης
Instagram / Λεωνίδας Κακούρης

Η καθόλου άγια τηλεοπτική οικογένεια του ηθοποιού στο Μαύρο Ρόδο

Έχουμε ήδη ξεκινήσει να μετράμε αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Μαύρου Ρόδου, της σειράς που σύμφωνα με τις προβλέψεις έμπειρων ανθρώπων από τον χώρο της τηλεόρασης, θα αφήσει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, τόσο με την πλοκή του έργου (δείτε εδώ την υπόθεση) όσο και με τις διθυραμβικές ερμηνείες του εκλεκτού καστ.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, υποδύεται έναν πολύ σκοτεινό χαρακτήρα όπως έχει και ο ίδιος αποκαλύψει, και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας έδωσε ένα spoiler, μία φωτογραφία της τηλεοπτικής του οικογένειας στην σειρά.

Η οικογένειά του ονομάζεται «Καστρινού», και η σύζυγός του είναι η Ηλέκτρα Νικολούζου, ο γιος του είναι ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η κόρη του, η Νεφέλη Κουρή. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μάλιστα αναφέρει «Υποδύομαι τον Θέμη Καστρινό. Ετοιμάζομαι να ανοίξω και στριπτιτζάδικο, σοβαρό. Η γυναίκα μου είναι η Ηλέκτρα Νκικολούζου, μια εξαιρετική ηθοποιός και χαίρομαι που μοιραζόμαστε τις σκηνές.

Έχουμε βρει έναν ωραίο κώδικα, δεν την γνώριζα από πριν. Στην σχέση μας στη σειρά υπάρχει πολύς έρωτας από κάτω. Ο Θέμης ήταν πολύ νέος όταν τη γνώρισε. Η σύγκρουση έρχεται όταν ο Θέμης θέλει να τραβήξει στη νύχτα τον γιο του, τον νεαρό πρωταγωνιστή. Τότε η γυναίκα μου, μου παίζει ένα παιχνίδι για να με ταρακουνήσει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Κακούρης, Διδασκάλου και Κουκουράκης Αγία Τριάδα» - Χαμός με την σειρά στο Twitter πριν καν ξεκινήσει

«Ετοιμάζομαι να ανοίξω ένα...» - Η ατάκα του Λεωνίδα Κακούρη για το Μαύρο Ρόδο που "τρέλανε" την Ελένη Μενεγάκη