Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Γιώργος Καράβας έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του coach στο GNTM 4, προσπαθώντας να μεταδώσει τις γνώσεις του στα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, τα οποία επιθυμούσαν διακαώς να αποκτήσουν μια θέση στον χώρο του μόντελινγκ.

Φέτος, έχει αναλάβει την θέση του κριτή, στο πλευρό της Βίκυς Καγιά και του Τάσου Σοφρωνίου, κατά κύριο λόγο, και από τα πρώτα επεισόδια φαίνεται πως ξέρει να επιλέγει με αντικειμενικά κριτήρια τις γυναίκες που παίρνουν στην επόμενη φάση, χωρίς να περνά απαρατήρητος (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο).

Οι σπουδές του Γιώργου Καράβα

Παρόλα αυτά, το μόντελινγκ δεν ήταν ούτε η αρχική του δουλειά, αλλά ούτε και ο τομέας που επέλεξε να ασχοληθεί όσον αφορά τις σπουδές του. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στο New York College από όπου και αποφοίτησε το 2003, ενώ αργότερα ασχολήθηκε και με το personal training λαμβάνοντας άλλη μια πιστοποίηση. Ο χώρος της μόδας, ωστόσο, τον κέρδισε και γι’ αυτό σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους άνδρες στην Ελλάδα, ως μοντέλο.

Γιώργος Καράβας
Instagram / Γιώργος Καράβας

Η πρώτη wild card δόθηκε από τον κριτή

Ανατροπές, εντάσεις και πολλά πολλά ευτράπελα βλέπουμε να έχει ο νέο κύκλος του GNTM και πάνω από όλα τις έντονες διαφορές των κριτών σχετικά με τα κορίτσια, που διεκδικούν μια θέση στο σπίτι.

Αυτή τη φορά, στο επεισόδιο της Τρίτης 20/9 αφορμή στάθηκε η κύπρια Aθηνά, με το ιδιαίτερο κοντό σγουρό μαλλί της. Από την πρώτη στιγμή ξετρέλανε τον Καράβα, αλλά όχι και τους υπόλοιπους κριτές.

Μπορεί να πείστηκε και η Χατζηπαντελή, πως το κορίτσι είχε δυνατότητες, αλλά τα υπόλοιπα δύο όχι δεν ήταν αρκετά. Έτσι λοιπόν, ο Καράβας στο παρά 2 έδωσε την πρώτη wild card, δημιουργώντας μια στιγμή μεγάλης συγκίνησης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Πριν παιχτεί στη τηλεόραση - Το plus size model που δίχασε την κριτική επιτροπή

«Οι μόνοι που είναι αληθινοί είναι...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Έλενας Γαλύφα με την κριτική επιτροπή του GNTM 5