Από Ελένη Μήτση

Το βράδυ της Δευτέρας 19/8 είδαμε τα πρώτα κορίτσια, που προσπάθησαν να διεκδικήσουν μια θέση στο νέο GNTM 5. Μετά την πρώτη Κύπρια που δίχασε την Καγιά, ήρθε η 21χρονη Εύα, η οποία έφερε σε αντιπαράθεση τη Βίκυ με την Χατζηπαντελή.

Το εν λόγω κορίτσι είχε ένα έντονοι φουντωτό μαλλί, το οποίο αφενός έκανε εντύπωση αφετέρου έκανε τους κριτές να θέλουν να της το αλλάξουν. Η απάντηση της ήταν αρνητική και αυτό ήταν το σημείο, που μπήκε η Χατζηπαντελή με το έντονο φρύδι, που εν τέλει ψήφισε θετικά, λέγοντας πως δεν πρέπει να αλλάζει κανένα κορίτσι κάτι που δεν θέλει.

Η διαγωνιζόμενη που δίχασε Καγιά και Χατζηπαντελή στο GNTM 5

Δάκρυσε η 1η 47χρονη διαγωνιζόμενη συνοδευόμενη από τις κόρες της

Η μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5 είναι γεγονός με τη Βίκυ Καγιά να ανοίγει το show τη Δευτέρα 19/9 με τον δικό της μοναδικό τρόπο, δίνοντας την σκυτάλη στους υπόλοιπους κριτές.

Η πρώτη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας είναι η Άννα, η οποία αποφάσισε στα 47 της να εκπληρώσει την επιθυμία της να γίνει μοντέλο.

Η γυναίκα συγκίνησε τόσο τους κριτές όσο και την Γαλύφα, αφού πήγε συνοδευόμενη από τα 3 της παιδιά. Πρόκειται για μια πολύ δυναμική γυναίκα, η οποία πηγαίνει σχολείο και παράλληλα δουλεύει στον δήμο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Άνοιξε το show με πρώτο πλάνο στα πόδια της Καγιά - Οι δηλώσεις των κριτών