Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, το κοινό τη γνώρισε και την αγάπησε στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Εραστής Δυτικών Προαστίων», όπου υποδύθηκε τη «Λίζα», το κακομαθημένο κορίτσι που ερωτεύεται ο "λαϊκός" Αλέξης Γεωργούλης, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε και στα «Ίχνη».

Για αρκετό καιρό μετά την τηλεοπτική της επιτυχία, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποφάσισε να μείνει μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα, για να επιστρέψει φέτος με την φαντασμαγορική σειρά του ALPHA, «Σασμός». Εκεί υποδύεται την «Βασιλική», τη γυναίκα που κλέβει την καρδιά του «Μαθιού». Μάλιστα ο τηλεοπτικός της έρωτας έχει γίνει τόσο viral που κάθε βράδυ αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στο Twitter (δείτε εδώ ποια είναι η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου).

Ο σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Στην προσωπική της ζωή η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν έχει καμία σχέση με τη Βασιλική του Σασμού. Είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Γιάννη Νταλιάνη, τον οποίο φέτος απολαύσαμε στη σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα», ενώ είχε και ένα πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου σύζυγος

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, και για πολλά χρόνια η ηθοποιός αφιέρωσε τη ζωή της στην φροντίδα τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς «Ίχνη», όπου συμμετείχαν μαζί.

«Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι σύζυγός μου. Γνωριστήκαμε στα “Ίχνη” και έχουμε δύο κόρες. Δε δίνουμε δικαιώματα για άλλα πράγματα. Δουλεύουμε πολλές φορές μαζί. Τώρα σκηνοθετώ εγώ και παίζει η Μαριλίτα, αλλά έχει γίνει και το αντίθετο. Απομακρύνθηκε από την τηλεόραση γιατί ήρθαν τα παιδιά. Δεν αρνείται να ξανακάνει τηλεόραση», είχε πει σε συνέντευξή του ο Γιάννης Νταλιάνης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σούπερ αποκλειστικό: Τραγωδία στον Σασμό - Η Αργυρώ αργοπεθαίνει

Μετά τον Ντίνο Αυγουστίδη και πριν τον Γιάννη Βάλβη - Ο άγνωστος γάμος της Μαρίας Τζομπανάκη