Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (21/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης έκανε στην πρεμιέρα), μιας και η Καλλιόπη θα καταφέρει να δώσει άλλοθι στον Μαθιό προκειμένου να τον σώσει από τη φυλακή.

Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στον Σασμό – Επεισόδιο 03

Η έρευνα για τον φόνο του Άγγελου συνεχίζεται και η Καλλιόπη δίνει άλλοθι στον Μαθιό για να τον σώσει, αφού γνωρίζει πως δεν είναι ο γιος της ο ένοχος… Την ίδια στιγμή ο Παύλος ανακοινώνει στον παπά πως γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση, ενώ η Άσπα με την Μαρίνα και την Αργυρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης μπροστά στην τραγική θέα του πτώματος του Άγγελου στο νεκροτομείο.

Ο Αστέρης εισπράττει ένα ερωτικό ενδιαφέρον από τη Στέλλα και αυτό τον φέρνει σε αμηχανία. Η αστυνομία ψάχνει τον Μανόλη για να καταθέσει, αλλά πριν εκείνος πάει στο τμήμα, εμφανίζεται μπροστά του η Καλλιόπη που έχει μάθει απ’ τον Μαθιό ότι ο Μανόλης είναι έτοιμος να μιλήσει για τον φονιά του Στεφανή…

To spoiler του Λάλου για τον δεύτερο κύκλο

«Οι εξελίξεις θα έρθουν οργανικά, γιατί δεν μπορεί όταν θα συμβεί ένα τέτοιο σπουδαίο γεγονός όπως μία σύλληψη, να έρθει πολύ γρήγορα ο γάμος. Πρέπει να συμβεί οργανικά και πάντα οι σεναριογράφοι έχουν στο νου τους τα πράγματα να συμβαίνουν με έναν τρόπο όπου δεν θα ξαφνιάσει, αλλά θα είναι σωστός», είπε αρχικά για τον γάμο του με τον τηλεοπτικό του έρωτα.

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον δολοφόνο του Άγγελου: «Σίγουρα κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί, αλλά με έναν τρόπο ώστε να το περιμένετε εν αγωνίως, γιατί αλλιώς αν δεν υπάρχει αυτό στη μυθοπλασία, ο κόσμος δηλαδή να περιμένει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, νομίζω χάνει και τον ενδιαφέρον του».

Και κατέληξε για τις δικές του αμαρτίες: «Ο Μαθιός είναι ένας χαρακτήρας τραγικός, διότι αυτό που θέλησε να πετύχει, αυτό που ήθελε πάνω απ' όλα, δηλαδή τη γυναίκα που αγαπάει, την έχει πάρει με αίμα. Πράγματι, πρέπει να υπάρξει κάποια κάθαρση και νομίζω ότι θα υπάρξει αυτή η κάθαρση».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δε θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε...» - Το twitter ''γλεντάει'' τη Βασιλική για την εμπιστοσύνη της στον Μαθιό

Σασμός: «Ο λόγος που βλέπουμε τη σειρά...» - ''Στάζει'' μέλια όλο το twitter για τη σχέση του Αντώνη και της Μαρίνας