Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δεν υπήρξε ζωντανός οργανισμός που δεν ζήλεψε τον τηλεοπτικό έρωτα της Βασιλικής και του Μαθιού την προηγούμενη σεζόν του Σασμού. Ο έρωτας που είχαν ο ένας για τον άλλον κράτησε μέσα στα χρόνια και το κοινό συγκινήθηκε ιδιαίτερα με την ιστορία τους.

Την ανάγκασαν στα νιάτα της να παντρευτεί τον Στεφανή Σταματάκη, ενώ ο πραγματικός της έρωτας, ο ξάδελφός του, ο Μαθιός, ήταν φαντάρος και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Η ζωή όμως έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στο ζευγάρι που μέχρι τον πρώτο κύκλο ζούσε τον έρωτά του, αδιαφορώντας για τα κακεντρεχή σχόλια.

Μάλιστα, όλα έδειχναν πως η Βασιλική θα ζήσει για πάντα στο πλευρό του άντρα που αγάπησε πραγματικά, μέχρι που ο Αντώνης - όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο - προχώρησε στη σύλληψη του αγαπημένου της για τον φόνο του Αγγελου (δείτε εδώ τη λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς στο trailer).

Τι θα απογίνουν Μαθιός και Βασιλική στον Σασμό

Τι και αν βρεθεί όμως γρήγορα έξω επειδή η Καλλιόπη θα αναλάβει την ευθύνη; Όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό TV24, ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος έχει εμφανιστεί για να καταστρέψει τα πάντα, θα σκοτώσει τη Βασιλική και λίγο αργότερα ο Μαθιός θα βάλει τέλος στη ζωή του (δείτε εδώ αναλυτικά τι θα συμβεί).

Σασμός Μαθιός Βασιλική

Πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του Σασμού - Η ημερομηνία

Είναι από τις σειρές που σίγουρα θα αφήσουν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Ο Σασμός ήταν το μεγάλο ατού του ALPHA την σεζόν που μας πέρασε αφού τα νούμερα του συχνά έπιαναν το 30% στο δυναμικό κοινό και ο ανταγωνισμός έσβησε δίπλα του.

Όπως φαίνεται το κανάλι έχει στοιχηματίσει πάνω του και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και οι φανατικοί τηλεθεατές αναμένουν πως και πως την πρεμιέρα του.

Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο. Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς θα μεταδοθεί στις 19 Σεπτεμβρίου. Τη δεύτερη σεζόν αναμένεται να μπουν και άλλοι ρόλοι που θα διαδραματίσουν που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στέλιος Μάινας αλλά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα αποτελέσουν τις βασικότερες προσθήκες στο καστ (δείτε εδώ ποιοι άλλοι θα μπουν στη σειρά).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα - Οι πρώτες φωτογραφίες από τις νυχτερινές λήψεις

Σασμός - αποκλειστικό: Οριστικό τέλος στη φιλιά Νικηφόρου - Μανόλη