Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ήταν 2008 όταν η σειρά Litsa.Com συστήθηκε στον κόσμο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Αμέσως το κοινό την αγάπησε, για το έξυπνο χιούμορ της και την οικειότητα που έβγαζαν οι πρωταγωνιστές.

Η Λίτσα είναι μια απλή κομμώτρια, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει εργασιακές και προσωπικές δυσκολίες, μιας και περνάει καλά, και χωρίς λεφτά και χωρίς έρωτα. Αποφασίζει να ξεδώσει στο διαδίκτυο και φτιάχνει το δικό της blog. Μοιράζεται έτσι τον πόνο της με όλους, κάνει ανταλλαγή απόψεων και δίνει συμβουλές. Έχει τους φίλους της και το κέφι της. Δεν σκοπεύει να τα βάψει μαύρα. Όμως, η ζωή αποφασίζει να της φερθεί... παραμυθένια και τη χτυπά κατακούτελα ο έρωτας για το κακομαθημένο "βασιλόπουλο" που τα έχει με την Τζένη, τη στριμμένη αφεντικίνα της...

Η «Γωγώ» του Litsa.Com σήμερα

Ένα από τα πρόσωπα που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά ήταν και η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η οποία υποδυόταν την Γωγώ, μια μαθήτρια η οποία είχε σαν όνειρο να γίνει μοντέλο, ενώ ερωτεύθηκε τον αδερφό της πρωταγωνίστριας.

Μετά το τέλος της σειράς, η Ηλιάνα Μαυρομάτη συνέχισε να ασχολείται με το θέατρο, ενώ την επόμενη σεζόν, αναμένεται να τη δούμε στη νέα υπερπαραγωγή που ετοιμάζει ο ALPHA, τη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» (δείτε εδώ ποιον γνωστό τραγουδιστή θα δούμε στη σειρά). Η Ηλιάνα Μαυρομάτη το πρωί της Τρίτης (5/7) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τον νέο ρόλο της και όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, δεν έχει αλλάξει και τόσο πολύ.

Λίγα λόγια για τη σειρά που θα παίξει η Ηλιάνα Μαυρομάτη

Η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, «Αυτή η νύχτα μένει» γίνεται σειρά και την επόμενη σεζόν η ιστορία του Αντρέα και της Στέλλας θα αναβιώσει στη μικρή οθόνη του ALPHA μέσα στους επόμενους μήνες. Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του σταθμού, η οποία θα είναι αφιερωμένη στα μπουζούκια της δεκαετίας του '80. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε στη σειρά και τη Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ σε τι ρόλο).

Αυτή η νύχτα μένει ALPHA

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαζί στην τηλεόραση Δανάη Μιχαλάκη και Κώστας Νικούλι - Σε ποια σειρά θα τους δούμε

Φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες και πάει στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο