Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δύο μέρες έχουν μείνει μέχρι το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες (δείτε εδώ την τελευταία σκηνή) και έτσι, ένας ένας οι ηθοποιοί έχουν ξεκινήσει να προγραμματίζουν το ποιος θα είναι ο επόμενος τηλεοπτικός σταθμός τους.

Ο ηθοποιός που πάει από τις Άγριες Μέλισσες στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, αυτός που πρόκειται να μετακινηθεί από το ένα χωριό στο άλλο, είναι ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος ενσάρκωσε με απόλυτη επιτυχία τον αγαπημένο ενωμοτάρχη Προύσαλη στις Άγριες Μέλισσες.

«Θα μου λείψουν γιατί δεν είναι σίγουρο ότι στην καριέρα μου θα συναντήσω ξανά έναν τέτοιο ωραίο τηλεοπτικό ρόλο και μια τόσο καλή συνθήκη. Όμως πιστεύω ότι ακόμη έχω δρόμο κι ελπίζω να είμαι γερός και να κάνω κι άλλα πράγματα», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV24.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Γιώργος Σουξές

Στην προσεχή σεζόν λοιπόν, ο Γιώργος Σουξές μετακινείται από τον ΑΝΤ1 στην ΕΡΤ για να ενταχθεί στον τρίτο κύκλο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Στην ίδια σειρά παραμένει η Τζένη Μπότση, η οποία μάλιστα θα έχει ιδιαίτερα ενισχυμένο ρόλο, ενώ εντάσσεται και ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Τριπλή αποχώρηση από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Η κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν να κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές μόνο που, όπως διαβάζουμε στο νέο τεύχος TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αυτή την Παρασκευή (27/5), στο καστ θα υπάρξουν αλλαγές.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Από την καθημερινή παραγωγή αποχωρούν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, καθώς ολοκληρώνεται η ιστορία με τους Ιταλούς, ο Τάσος Χαλκιάς που επιστρατεύτηκε στα μέσα της περασμένης χρονιάς και ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο αποχωρήσεις

Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με ηθοποιούς που θα ενταχθούν στη σειρά, ενώ δεδομένη θεωρείται η παραμονή της Πηνελόπης Πλάκα και του Θοδωρή Φραντζέσκου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαζί στην ζωή μαζί και στην τηλεόραση - Πρωταγωνιστές στην ίδια σειρά Παπαζήσης και Παντούση

Μαζί στην τηλεόραση Δανάη Μιχαλάκη και Κώστας Νικούλι - Σε ποια σειρά θα τους δούμε