Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μαζί στην ζωή μαζί και στην τηλεόραση. Ο έρωτας της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη φαίνεται πως είναι έτοιμος να φιγουράρει και στη μικρή οθόνη, μέσα από τη νέα σειρά που θα δούμε στον ALPHA σε λίγους μήνες, το «Αυτή η Νύχτα Μένει» (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

O ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του ALPHA, η οποία θα περιγράφει τα μπουζούκια της δεκαετίας του 80'. Η Δέσποινα Βανδή, όπως έγινε γνωστό μέσα από το Πάμε Δανάη, δέχθηκε πρόταση για να έχει μόνιμο ρόλο στη σειρά, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε.

Σε τι ρόλο θα δούμε τη Βανδή στη σειρά του Μπισμπίκη

Αντ' αυτού, η τραγουδίστρια συζήτησε με τον παραγωγό και συμφώνησαν να κάνει συγκεκριμένα guests στη σειρά τα οποία θα έχουν σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

Η υπόθεση του «Αυτή η νύχτα μένει»

Ο Αντρέας και η Στέλλα είναι δύο νέα παιδιά, στην αυγή της νέας χιλιετίας, με μοναδικό κοινό στοιχείο τον έρωτά τους. Ο Αντρέας αρκείται στο ψιλικατζίδικο του. Η Στέλλα φιλοδοξεί να γίνει σπουδαία τραγουδίστρια, να δει το όνομά της στις μαρκίζες των μαγαζιών της παραλιακής και να βγάλει δίσκο. Για τον Αντρέα η παρουσία και μόνο της Στέλλας είναι αρκετή, για εκείνη όμως η καριέρα έχει προτεραιότητα απέναντι στον έρωτα.

Οταν η Στέλλα φεύγει για την επαρχία, αφού από κάπου πρέπει να κάνει την αρχή, ο Αντρέας αποφασίζει να οργώσει τα σκυλάδικα της Βόρειας Ελλάδας για να τη βρει και να τη φέρει πίσω, περιπλανώμενος στα μέρη της νυχτερινής διασκέδασης. Σύντομα η Στέλλα απογοητεύεται από τους ανθρώπους της νυχτερινής ζωής και επιστρέφει στον Αντρέα.

Τα βραβεία

  • Στο φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 2000 η ταινία κέρδισε τα εξής βραβεία:
  • Ερμηνείας πρώτου γυναικείου ρόλου: Αθηνά Μαξίμου
  • Ερμηνείας δεύτερου γυναικείου ρόλου: Ζωή Ναλμπάντη
  • Μουσικής: Σταμάτης Κραουνάκης
  • Ηχου for best sound: Mαρίνος Aθανασόπουλος
  • Σκηνογραφίας: Γιώργος Ανδριτσόγιαννος
  • Δεύτερο βραβείο ταινίας μυθοπλασίας: Νίκος Παναγιωτόπουλος

Υποψηφιότητα

  • 2000: Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καΐρου για τη Χρυσή Πυραμίδα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στο Mega η πολυσυζητημένη εκπομπή του Ηλία Ψινάκη - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Νέα σειρά για τον ΑΝΤ1 - Στον αέρα το πρώτο trailer