Από Ελένη Μήτση

Ο Στάθης Σχίζας, ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 σε γενικές γραμμές είναι ένας άνθρωπος, που ναι μεν θέλει να περνάει καλά στη ζωή, χωρίς ωστόσο να προκαλεί και αν αυτό συμβαίνει προκύπτει άθελά του.

Την Παρασκευή 4/11 ο μεγάλος νικητής έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο instagram σχετικά με το έπαθλο, που κέρδισε. Ο ίδιος μόνος του είχε αποκαλύψει, πως το μεγαλύτερο μέρος θα πάει σε φιλανθρωπικό σκοπό, ωστόσο ακόμα δεν έχει λάβει τα λεφτά (δείτε εδώ αν βρίσκεται στη λίστα για το all star παιχνίδι).

Η οργισμένη ανάρτηση του Στάθη Σχίζα για το έπαθλο του Survivor 5

«Είχα πει πως δεν θα ξαναμπώ στη διαδικασία να δικαιολογηθώ για κάτι. Αλλά κάποια μηνύματα από κάποιους πονηρούς του καναπέ δεν μπορούν να με αφήσουν αδρανή. (Μάλλον πονάνε ακόμη). Τα χρήματα που είχα πει θα δώσω στα παιδάκια με καρκίνο από το έπαθλο, όπως ξέρετε αλλά κάνετε ότι δεν ξέρετε, δεν έχουν παρθεί ακόμα.

Το αν βοηθάω με τον τρόπο μου ή έχω βοηθήσει στο παρελθόν με διαφορετική σημασία της λέξεως βοήθεια είναι δικό μου θέμα και των ανθρώπων που το εισέπραξαν. Αυτό μου αρκεί.

Η πραγματική βοήθεια ξέρετε κύριοι δικαστές αρκετές φορές γίνεται αθόρυβα από σεβασμό στους ανθρώπους. Δεν ξεπουλάμε τον πόνο του συνανθρώπου για προσωπική μας προβολή. Αλλά ψιλά γράμματα για τοξικούς ανθρώπους και κατευθυνόμενους. Ασχοληθείτε με τη γυναίκα σας, τον άντρας σας, το παιδί σας και περάστε ωραία. Αλλά μάλλον δεν έχετε ζωή γι’ αυτό ασχολείστε με τις ζωές των άλλων. Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους σας».

Στάθης Σχίζας

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το νέο κύκλο του Survivor

Ο Γιώργος Λιανός πιάστηκε από την κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα την Παρασκευή 4/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε ο παρουσιαστής αρκετών εκπομπών, μίλησε και για την επικείμενη συμμετοχή του στο Survivor all star.

Εκεί φυσικά θα είναι ως παρουσιαστής του παιχνιδιού και από ότι αποκάλυψε στην εκπομπή αναμένεται να να δούμε ένα ανατρεπτικό νέο κύκλο, καθώς η παραγωγή έχει φροντίσει να δημιουργήσει νέες συνθήκες σε ένα εντελώς νέο σημείο (δείτε εδώ την καταστροφή, που συνέβη στις πίστες του Άγιο Δομίνικου).

- Τον Δεκέμβριο φεύγετε για Άγιο Δομίνικο; «Ξέρεις κάποια ημερομηνία, γιατί εγώ δεν έχω ιδέα. Το all star είναι ένα πρότζεκτ με αρκετές προκλήσεις. Οι παίκτες της πρώτης και δεύτερης χρονιάς θα μεταφερθούν σε ένα διαφορετικό χρόνο, που θα έχει πολλές προκλήσεις. Αλλάξαμε σημείο, για να αλλάξουμε παραστάσεις».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρώην παίκτρια Survivor αποκαλύπτει - «Το παιχνίδι μου έχει αφήσει ψυχολογικά υπολείμματα»

Survivor: «Ζήτησα 3.000 ευρώ την εβδομάδα» - Η αποκάλυψη γνωστού personal trainer για τον περσινό κύκλο του ριάλιτι